Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 26 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  un sarac

  He He He!
  Dl. Gherghe este destept si incomod drept pentru care a fost blagoslovit cu acest post la Harghita. Se putea si mai departe dar batea rau la ochi.
  In schimb dl. Neagoe are un puternic spate politic, nimeni nu-l atinge, dl. Vela l-a propulsat imediat in sus, pe functie si-l mai tine inca 3 ani, nu luni. O sa vedeti.
  Ia de vedeti aici: https://jurnaluldearges.ro/comisarul-sef-mihai-neagoe-a-permis-ca-sectia-3-politie-sa-devina-o-adevarata-fabrica-de-mutatii/

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei