Reţeaua de alimentare cu gaze, la Clucereasa, este gata

0Zilele trecute s-au încheiat lucrările de introducere a rețelei de alimentare cu gaze naturale în cartierul Clucereasa, următoarea etapă fiind realizarea branșamentelor individuale de către consumatori, la cerere.


Ultimele lucrări de introducere a conductei de gaze au fost efectuate pe străzile ¨Viitorul¨ și ¨Prieteniei¨, zone care s-au dezvoltat recent, motiv pentru care nu fuseseră menționate în proiectul inițial, alături de străzile Calea Câmpulung, Gării, Aleea Clucerului, Barajului, Depozitelor şi Filipeştilor. Rețeaua de gaze este administrată de Distrigaz Sud Rețele, filială a Companiei ENGIE România. Proiectul de introducere a rețelei și alimentarea cu gaze naturale a întregii zone Clucereasa, cu o lungime de aproximativ 6.5 km a avut o valoare de 2,6 milioane lei.
În perioada imediat următoare, în funcție de condițiile meteorologice, Primăria Mioveni, prin operatorul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni va începe proiectul de realizare a rețelei de canalizare pe Strada Viitorului din Clucereasa. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.