Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 2 august 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad
Advertoriale & publicitate

Clasele de vară pentru copii

Așa cum ne-a obișnuit de cîțiva ani, Fundaţia Aid for Piteşti organizează în luna iulie, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este 2,3,4 august (luni - miercuri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

În cadrul celor două ore zilnice se vor organiza activități pe grupe de vîrste, susținute de profesori români, cu o bogată experiență didactică. Activitățile constau în interpretarea de cîntece pentru copii în limbile engleză și română, povestiri biblice, lucru manual (activități de colorat și decupat), discuții pe teme biblice, conversații în limba engleză și română.

Dacă doresc, părinţii sînt invitaţi să-şi însoţească copiii în incinta fundaţiei. Aici pot aştepta într-o sală pînă se termină cursurile, pot asista la ore pentru a vedea ce li se predă copiilor sau pot participa la un studiu biblic de grup. După cum am menţionat, intrarea este liberă, iar în pauze se vor servi gustări şi răcoritoare.

La sediul fundației, pe parcursul anului, se organizează activități și programe pentru copii și tineri. Astfel, în fiecare duminică, între orele 10-12, se face studiu biblic, cu lecții pentru copii și lucru manual. În fiecare vineri, din toamnă, între orele 18-23, au loc întîlniri adresate tinerilor cu vîrste cuprinse între 12 și 40 ani, la care se organizează studii și concursuri pe teme biblice, vizionări de filme.

În timpul verii se organizează o tabără gratuită pentru copii, cu vîrste între 12 și 18 ani.

Ocazional, se organizeză excursii, plimbări, picnicuri.

Detalii se pot obţine la tel. 0744 385 825 sau la sediul Fundaţiei Aid for Piteşti, de pe str. Armand Călinescu nr. 16, în vecinătatea Colegiului Brătianu.

!!! Se vor respecta regulile sanitare . Vom avea măști disponibile. Sălile vor fi curate, aerisite, dezinfectate.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  I. Bănică

  O doamnă puțin mai dură dar bine pregătită și foarte corectă! Pensie lungă și liniștită dar să rămână alături de sistemul juridic cu experiența acumulată!

  Reply
 2. 2

  Un plătitor de pensie ptr magistrații cu doar 22 de ani de muncă

  Eu, prostul, cetățeanul, îi plătesc acestei individe ptr 22 de ani de muncă doar de Luni până Vineri, plus concedii, o pensie astronomică. Nu imi spune și mie cineva ce se putem face să schimbăm legea PENSIILOR NESIMȚITE acordate prin ȘANTAJ la CURTEA CONSTITUTIONALĂ?
  Deci eu trebuie să muncesc 200 de ani ani să ajung la pensia individei din subiectul articolului.
  Am să muncesc și ea, o să îmi râdă in nas ce pensie o să aibă. Este o rușine aceste Pensii Nesimțite ale lor. Mă jignesc astfel de tertipuri santajiste și munca puțină pe bani multi. Romania plătește cel mai mare salariu ptr magistrați din Europa raportat la salariu mediu. O ofensă adusă nouă care muncim 40 de ani din greu și astfel de individe fac muncă la caldurică și încasează fără număr.
  De aia pleacă lumea din Romania, este o țară care disprețuiește pe cei săraci și îi îmbogățește pe câțiva, pe viață.
  Stiu bine ce înseamnă Magistratura, stiu cam ce studii au acești indivizi și mai stiu că dau ,, chix,, în multe cazuri din ,, mapa lor profesională ,, .
  Nu este cazul să mai spun că mulți dintre acești indivizi înnebunesc, au probleme cu sănătatea deși stau numai cu cafea de bună calitate dimineața, sunt Zeii instituției unde activează, le tremură intimii tuturor sub ei, au o aroganță inexplicabilă și plini de ei de parcă au câștigat fiecare mari premii de notorietate la nivel mondială, dar ei nu au decât studii superioare, un INM și studii post s-au de formare, slăbuțe. Foarte puțini dintre ei sunt Dr-ii, dar și în cazul lor te doare capul ce dezertatii au ptr doctorat.
  In concluzie, jos PENSIILE NESIMȚITE!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei