Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
vineri, 16 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - vineri, 16 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  I. Bănică

  O doamnă puțin mai dură dar bine pregătită și foarte corectă! Pensie lungă și liniștită dar să rămână alături de sistemul juridic cu experiența acumulată!

  Reply
 2. 2

  Un plătitor de pensie ptr magistrații cu doar 22 de ani de muncă

  Eu, prostul, cetățeanul, îi plătesc acestei individe ptr 22 de ani de muncă doar de Luni până Vineri, plus concedii, o pensie astronomică. Nu imi spune și mie cineva ce se putem face să schimbăm legea PENSIILOR NESIMȚITE acordate prin ȘANTAJ la CURTEA CONSTITUTIONALĂ?
  Deci eu trebuie să muncesc 200 de ani ani să ajung la pensia individei din subiectul articolului.
  Am să muncesc și ea, o să îmi râdă in nas ce pensie o să aibă. Este o rușine aceste Pensii Nesimțite ale lor. Mă jignesc astfel de tertipuri santajiste și munca puțină pe bani multi. Romania plătește cel mai mare salariu ptr magistrați din Europa raportat la salariu mediu. O ofensă adusă nouă care muncim 40 de ani din greu și astfel de individe fac muncă la caldurică și încasează fără număr.
  De aia pleacă lumea din Romania, este o țară care disprețuiește pe cei săraci și îi îmbogățește pe câțiva, pe viață.
  Stiu bine ce înseamnă Magistratura, stiu cam ce studii au acești indivizi și mai stiu că dau ,, chix,, în multe cazuri din ,, mapa lor profesională ,, .
  Nu este cazul să mai spun că mulți dintre acești indivizi înnebunesc, au probleme cu sănătatea deși stau numai cu cafea de bună calitate dimineața, sunt Zeii instituției unde activează, le tremură intimii tuturor sub ei, au o aroganță inexplicabilă și plini de ei de parcă au câștigat fiecare mari premii de notorietate la nivel mondială, dar ei nu au decât studii superioare, un INM și studii post s-au de formare, slăbuțe. Foarte puțini dintre ei sunt Dr-ii, dar și în cazul lor te doare capul ce dezertatii au ptr doctorat.
  In concluzie, jos PENSIILE NESIMȚITE!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei