5 posturi de agent şi unul de ofiţer, la penitenciar

0

  • Angajări din sursă externăPenitenciarul Mioveni scoate la concurs alte 6 posturi urmând să angajeze personal din sursă externă. Este vorba de cinci posturi agenţi şi unul de ofiţer. Înscrierile se fac până la data de 26 octombrie, inclusiv.


În luna septembrie Penitenciarul Mioveni a anunţat că sunt scoate la concurs 22 de posturi de agenţi din sursă externă. Ieri într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre Penitenciarul Mioveni anunţa alte angajări, tot din sursă externă. „Vă informăm că, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul Mioveni scoate la concurs, din sursă externă, 5 de posturi de agent și un post de ofițer în cadrul sectorului economico-administrativ. Condițiile necesare a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Penitenciarului Mioveni, secțiunea Cariera – Concursuri sursă externă ori la sediul unității. Precizăm că activitățile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.”, se preciza în comunicat.
Condiţii de participare pentru ofiţeri
Pentru postul de ofiţer, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, emisă de instituţii acreditate potrivit legii, în domeniul pentru care se depune candidatura, cunoştinţe de operare pe calculator: nivel I (se verifică prin probă practică eliminatorie); autorizaţie de acces la informaţii clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unităţi. Concursul va consta în: proba practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului; interviul; proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului.
Agenţii trebuie să aibă calificare în domeniul solicitat
Posturile de agent pentru care se caută personal sunt: 1 agent instalator, 1 agent fochist, 2 agenţi conducători auto, 1 agent electrician. Sunt necesare studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, emisă de instituţii acreditate potrivit legii; calificare în postul solicitat dovedită prin certificat/atestat de calificare profesională, dobândit la absolvirea liceului, şcolii profesionale sau unui curs de calificare autorizat; autorizaţie de acces la informaţii clasificate conform nivelului prevăzut pentru post, specific fiecărei unităţi. Concursul va consta într-un interviu şi proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului. Dosarele complete se depun la sediul unităţii până la data de 26.10.2020, inclusiv, ora 16.00. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.