Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 22 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - joi, 22 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Adi

  2
  1

  Mi se pare mult 8 ani și 4 luni. In conditiile in care polițistul nu a fost spitalizat o zi.
  Inteleg că încadrarea juridică a faptei a determinat pedeapsa și situația conflictuală cu un organ al statului dar totuși avem legi prea aspre.
  La Petroșani și comunele învecinate, mulți ar merita să facă pușcărie ptr furtul de leme și furtul acestora.
  Prefectura nu face nimic, primăriile la fel, poliția la fel. Si ajung toate zonele alea să fie rase. In astfel de zone, ptr eliminarea in primă fază a furturilor ar trebui Prefectura Argeș să branșeze cu gaze naturale toate comunele. Ăsta este pasul întâi.
  Pasul doi, poliția pădurilor, motare de camere de supraveghere peste tot, monotorizate 24/24 de ore.
  Cum adică? În centrul Pitestiului sunt zeci de camere video, după părerea mea prea multe fără justificare, iar la zonele cu risc ridicat de furt de material lemnos, lipsesc cu desăvârșire. De ce???
  Domnul Prefect, primarii, poliția, faceti ceva. Nu uitati că padurea odată distrusă nu mai poate să fie replantată.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Interesanta ideea cu branșarea tuturor comunelor județului Argeș la gaze !! Ar fi prea frumos !
   Dar, marile furturi de materie lemnoasa nu se fac pentru încălzire sau alte întrebuințări casnice, copacii se taie si lemnul se fura en gross pentru cheresteaua rezultata după prelucrare in numeroasele gatere particulare. Apoi totul merge la export, deșeurile la niște preturi astronomice se vând către fraierii care au nevoie de lemn de foc. Pe linia asta trebuie acționat prioritar pentru stoparea defrișărilor fără control.

   Reply
 2. 2

  florian

  100 de ani si era tot putin! intr-un popor de sfinti cum e poporul roman nu poti altfel! toata lumea are numai drepturi, vina e a politicienilor, totul e din cauza lui basescu :)))

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei