Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
sâmbătă, 19 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

18 Comentarii:

 1. 1

  trivaleanu

  5
  14

  Miezul problemei este că PSD-ul l-a propus pe Iordache, deşi avea atâtea soluţii de oameni competenţi, fără astfel de “schelete”. Se vorbea de o reformă internă în PSD (cum s-a făcut în Argeş, cu listele parlamentare!), dar aici principiul nu a mai funcţionat. Nu ştiu cât va pierde PNL şi USR, dar la nivel de imagine, PSD-ul sigur o va încasa!

  Reply
 2. 2

  Clevetici

  4
  14

  Acest personaj toxic al politicii romanesti, Florin Iordache, desi a ‘domnit’ putin in functia de ministru al justititiei s-a remarcat prin obedienta fata de Liviu Dragnea cu celebra Ordonanta 13.
  Ordonanta 13 a fost una din multele incercari (unele reusite) ale politicienilor PSD de a modifica legile justitiei in favoarea lui Liviu Dragnea, vizat de o condamnare cu executare.

  Alta incercare a reusit:
  Legea RECURSULUI COMPENSATORIU s-a adoptat dupa demisia lui Iordache de la justitie, dar a avut efecte catastrofale in cei 2 ani de aplicare:

  21.000 de detinuti (printre care erau si criminali, violatori etc.) au fost eliberati inainte de termen,
  iar 500 dintre acestia au RECIDIVAT in cadrul intervalului de timp pana la eliberarea la termen.

  Poate ca unii ar fi recidivat si dupa eliberarea la termen, dar in mod cert scurtarea pedepsei i-a incurajat sa savarseasca alte crime.

  Nu stiu unde vrea sa ajunga dl. Smeoreanu cu articolul sau si cu alte idei despre functionarea justitiei din Romania (celebra sintagma a “statului paralel”, cat si pomenirea serviciiilor secrete).

  Ramane pentru istorie faptul ca in Romania anilor 2017-2019 guvernarea PSD a avut mereu preocuparea de a schimba legile in favoarea unui viitor condamnat: Liviu Dragnea.

  P.S.
  Va dati seama cat efort intelectual, cate discutii la varf s-au consumat in structurile interne ale PSD pentru a gasi formule care sa reuseasca scopului de mai sus?
  In timpul acesta cei ce pretindeau ca guverneaza in interesul tarii…

  “ocupatiunea lor mintala era la prostii, mai Cocosila”

  – parafrazand o replica din romanul Morometii.

  Reply
 3. 3

  Coco

  5
  13

  Presedintele Consiliului Legislativ este propus de partide si votat de parlament. Daca Ciolacu nu-l propunea, nu era votat! Omului i s-a inchis astfel gura, avea multe de zis daca nu obtinea ce si-a dorit. Este atat de clar, mai putin pentru ziarist, care vede iarasi numai conspiratii!

  Reply
  1. 3.1

   stiutor de treburi

   3
   15

   Cam la fel i s-a inchis gura lui Sorin Grindeanu,
   care in sedinta parlamentului in care i-a fost demis guvernul se apucase sa zica de la tribuna cum ca, citez din memorie:

   “aici in sala se afla cel putin 5 viitori prim ministri si alti parlamentari carora li s-au promis functii daca voteaza motiunea”

   Sorin Grindeanu a ajuns sef la ANCOM (intre timp a demisionat) si acolo s-a facut ‘remarcat’ prin amanarea licitatiei 5G din 2020 pentru a putea scoate din competitie firma Huawei,
   urmare a unui protocol sau acord semnat de presedintele Iohannis cu nu stiu ce secretar de stat american al carui nume l-am si uitat.

   Reply
 4. 4

  A. Riciu

  12
  11

  Toți aveți dreptate, ziarist, comentatori, cu excepția numiților Orban Ludovic (un flecușteț) și Tănase Stelian (un năpârlit).

  Reply
  1. 4.1

   Vlad

   5
   13

   K-riciu esti foarte admirat de cititori. Dar mai ai un sustinator, vc-ititor la fel de simpatizat. Voi doi, doua nevoi. Nevoi personsle.

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    9
    5

    Cititori, nu glumă, ha, ha, ha, lăsăți!

    Reply
   2. 4.1.2

    Anonim

    7
    4

    Vad ca nu prea poti sa-l inghiti pe K-riciu. Mai incearca!

    Reply
    1. 4.1.2.1

     Vlad

     2
     6

     Ba joacă-te tu în continuare cu el. Când îți alegi un nume atât de special, nu-i mai dai drumul din mână. Folosește-l doar pentru tine.

     Reply
     1. 4.1.2.1.1

      Anonim

      2
      2

      Vlăduț, du-te tată la femei…o să te liniștești!

   3. 4.1.3

    CVititor

    6
    3

    Daca tăceai, filosof rămâneai măh, prăpăditule ! De unde draku’ răsăriți, din ce tenebre ați scos capul, de ce nu-ti vezi tu de treaba ta ( aia mare) si încerci sa jignești persoane care nu te-au băgat in seama?

    Reply
   4. 4.1.4

    Anonim

    Cum e bre, cocoșat de ,,aprecieri”, retardule!

    Reply
  2. 4.2

   IonescuT

   1
   5

   Nu-i așa, nu vă comparați dv., domnule Riciu, cu un scriitor “năpârlit” ca Stelian Tănase?
   Cel mai ușor este să criticăm și să venim cu epitete…

   Reply
 5. 5

  Mircea

  4
  11

  d-le ziarist,
  Nu va mai obositi cu acest editorial.Vremea d-voastra a apus.Rugati-va la bunul Dumnezeu sa va mai tina in viata dupa toate prostiile (tampeniile) pe care le-ati promovat in acest ziar,
  Ati fost psiholog ?
  Unde ati profesat ca psiholog?
  Ati fost ziarist de partid.Punct.Nu ne mai aburiti cu citate si termeni de specialitate din psihologie.Daca si noi cititorii am pune in discutie termeni specifici meseriilor noastre ati ramane fara replici.Asa ca nu ne mai aburiti cu citate din psihologi de renume mondial,

  Reply
  1. 5.1

   Oblio

   13
   6

   Și dă-i Doamne minte lui Mircică și luminează-l pe el într-ale ortografiei, amin!

   Reply
   1. 5.1.1

    Anonim

    2
    6

    Dați câteva exemple…

    Reply
    1. 5.1.1.1

     Oblio

     8
     5

     Semne de punctuație, spațieri, începutul postării (Dle, nu d-le) mă rog, nu grave…mai gravă este chestiunea aia cu rugămintea de ținere în viață.

     Reply
     1. 5.1.1.1.1

      Anonim

      2
      1

      Și dv. menționați în primul comentariu luminarea sa “într-ale ortografiei”. Treceți direct la subiect, la chestiuni “mai grave”. Prioritizarea ar fi benefică, comentatorii ar vedea eventual și altceva decât ciocniri personale pe formă, nu pe conținut.

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei