Și-a rupt coloana după o căzătură cu bicicleta!

0

Un piteștean în vârstă de 48 de ani, a suferi un accident grav în timp ce se plimba cu bicicleta pe Muchia Baratu, în zona Barajului Râușor. Acesta a fost preluat de salvamontiștii agreșeni din Formați Câmpulung Muscel, și transportat până într-o zonă în care a putut ateriza elicopterul SMURD. Victima ar avea o fractură de coloană, potrivit echipajului medical SMURD. M.S.

Intervenția salvamontiștilor argeșeni de acordare de prim ajutor și transportul până la zona de aterizare a echipajului SMURD a durat o oră și jumătate. Când echipa de prim răspuns a Salvamont Argeș – formația Câmpulung Muscel a ajuns la victimă, starea acestuia este destul de gravă, dar stabilă.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani din Pitești se afla împreună cu doi prieteni și parcurgea un traseu cu bicicleta. A dat cu roata într-o groapă, moment în care a căzut în cap. În momentul impactului a suferit o fractură de coloană și riscă să rămână paralizat.

Pentru transportul victimei a fost solicitat elicopterul SMURD care a preluat victima pentru transportul la spital. Piteșteanul a fost dus la Spitalul Floreasca.

Foto Salvamont Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.