Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 16 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
OFICIAL! Masca NU MAI E OBLIGATORIE în exterior din data de 15 mai!    Din data de 15 mai: Fără mască în spațiile deschise neaglomerate    Din data de 15 mai: Masca, obligatorie în piețe, târguri, mijloace de transport în comun, magazine, locuri aglomerate    Din data de 15 mai: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea    Din data de 15 mai: Magazinele revin la program normal    Din data de 15 mai: Se stabilește programul restaurantentelor, cafenele în intervalul 05-24.00    Din data de 15 mai: Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din capacitate    Din data de 15 mai: În ceea ce privește școlile se păstrează în continuare scenariul galben, verde. Este de așteptat ca majoritatea școlilor să intre imediat în scenariul verde, față în față.    Din data de 15 mai: Se pot organiza nunți, botezuri și mese festive cu participarea a maximum 70 de persoane – în exterior, sau cu participarea a maximum 50 de persoane în interior, dacă organizatorii garantează că toate persoanele sunt vaccinate, nu se mai impun astfel de restricții participanților.   
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

19 Comentarii:

 1. 1

  Coco

  8
  6

  Dintre cele trei dorinte, doua par utopice, cea cu convertirea la alta religie si cea cu valente proeuropene a ziaristului…Ramane a treia, insa trebuie mentionat ca singura varianta a ecuatiei este cea pasiva,din cauze naturale. Mustata insa, poate fi un atu!
  Referitor la alegerile parlamentare, se observa ca favoritii ziaristului au fost eliminati, in corpore, de pe liste! Grea sarcina sa ne spuna acum cat de frumoase si destepte sunt doamnele Stocheci si Bucura, noroc ca o face contracost, ii mai ia din greata!

  Reply
 2. 2

  anonim7

  5
  6

  Ce mai, domnule Smeoreanu, cu sau fără “invidiile” dv., sunteți un “model”. Cum “model” este zilele acestea și domnul Ciolacu în războiul cu masca. Ține și de modul în care ne alegem modelele.

  Reply
 3. 3

  sergiu

  3
  5

  cam confuz gheorghe, sa sara banu si atunci nu o sa mai aiba probleme de constiinta pe cine o sa sustina….

  Reply
 4. 4

  A. Riciu

  4
  5

  Ați amuțit de tot? Hai, deșteptarea, că băgăm marfă proaspătă!

  Comisarii sovietici s-au transformat în comisari occidentali (cu aceleași metehne dar mult mai alunecoși) ca într-o oglindă în care stânga se vede în dreapta, marxiștii care și-au schimbat părul (dar nu și năravul) clamând acum ,,globaliști din toate țările uniți-vă (ne)!”. Cum ar spune/cânta Mărginenu: Jana nu e moartă, Jana se transformă! (valabil și pentru LGBT).

  Referitor la suveranitate, vorba poetului (strălucitorul Nichita Stănescu) aflat la ananghie: Nu mor caii când vor câinii!

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   4
   5

   Incearca la Balaceanca! Au locuri fara programare. De acolo poti sa-ti dai zeci de like-uri, pana se transforma Jana.

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    5
    3

    Văd că s-au trezit unii. Nu este cazul tău. Din beție te poți trezi, din prostia ta, niciodată!

    Reply
   2. 4.1.2

    Anonim

    4
    3

    Ce să pricepi tu, biet semiretard!

    Reply
  2. 4.2

   Anonim

   2
   5

   Domnule Riciu, cine sunt comisari sovietici? Va dați cumva singur cu stângul în dreptul? Ce partid politic este acuzat ca fiind continuator ai Partidului Comunist (prin eșalonul 2), ajutat cel puțin în primii ani de după al doilea război mondial să ajungă și să rămână la putere chiar de comisarii sovietici? Constat că apelul dv. de a “băga marfă proaspătă” (care proaspătă?) a cam rămas fără răspuns, poate de acum să sară unul (cunoscut) cu injurii.
   Dacă am ajuns la “vorbe”, permiteți-mi și mie să vă repet una, tot despre rasa cabalină (sigur ați mai auzit-o): “Orice cal ajunge gloabă, dar nu orice gloabă a fost armăsar”.

   Reply
   1. 4.2.1

    Anonim

    5
    2

    Textul lui Riciu este pentru cunoscători…nu pentru ,,gloabe”.

    Reply
    1. 4.2.1.1

     anonim5

     1
     4

     Iar tu ești un armăsar?

     Reply
    2. 4.2.1.2

     Anonim

     3
     2

     Și noi toți am crezut ca textul era pentru tine. Acum ne-ai luminat. Ești prea critic cu tine, dar atât poți tu.

     Reply
   2. 4.2.2

    gogu

    4
    2

    Aici ai dreptate bai GLOABA ! Gloaba te-ai născut, gloaba te-ai dezvoltat mânz, gloaba ești acum ( gloaba matura) gloaba o sa mori !
    Apropos : cate clase ai ? depășești cumva acceleratul de Strehaia ?

    Reply
    1. 4.2.2.1

     anonim5

     2
     3

     Să mori tu, Gogule?

     Reply
     1. 4.2.2.1.1

      gogu

      1
      1

      Sa faci spume !

 5. 5

  Oblio

  1
  4

  Va rog sa nu-i jigniti pe comisarii europeni, ei sunt cu totul si cu totul diferiti de cei sovietici chiar daca se numesc la fel. Vesticii nu ne-au luat resursele strategice si nu ne conduc politicienii asa cum au facut nenorocitii de bolsevici. Soarele rasare de la Apus(!) acum. Ce colonie visati?! Suntem parteneri!!!

  Reply
  1. 5.1

   Anonim 3

   1
   3

   Dacă dorești poți să-i iei tu acasă pe cei menționați a doua oară.

   Reply
 6. 6

  Anonim

  4
  4

  Riciu nu e chiar prost. Dă cu bățul prin gard și-i stârnește pe fraierii care nu-l pot suporta. Au și ăia dreptate. Păi ce, sunt obligați să gândească la fel? (ca Riciu?).

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   4
   2

   Cred ca ariciu ii face jocul lui Smeoreanu, sa-i creasca vizualizarile si tirajul ziarului. Nu vedeti ca de la 3 comentarii, dupa ce si-a bagat el coada, s-a ajuns repede la 16? Poate nu mai comentam deloc, sa vedem ce se intampla.

   Reply
 7. 7

  johny

  3
  3

  Smeoreanu ‘a fost rugat sa stea la Paris” dar cum sa dea el Albota pe Champs Elysees?? O chestie existentiala. El chiar crede ca in strainatate merge numai cu pupatul cururilor cum bine a mai prestat Gheorghe toata viata?….Ghorghe-Ghorghe, te ratacesti in aeroport cu experienta ta de o viata, hai ca nu te mai tin, fugi sa mai dai o limba literara la curul lui Gutau si Radulescu (si la toata axa binelui din Valcea care iti arunca colturi de paine sa latri mai tare) din Albota dar cu accente pariziene. 😉

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei