Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 12 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Evaluare Națională 2021 Azi încep evaluările naţionale de la finalul claselor a VI-a, a IV-a şi II-a. Primii care vor susţine examenele sunt elevi claselor a VI-a, care încep cu proba scrisă de Limba română. Florin Cîţu: Va exista relaxare a măsurilor în toate domeniile şi în toate zonele Premierul Florin Cîţu afirmă că va exista relaxare a măsurilor în toate domeniile şi în toate zonele, însă natura acestora depinde de rata de vaccinare. Ghidul pentru redeschiderea restaurantelor. În ce condiții vor avea acces clienții Sprijiniți de specialiști din domeniul sanitar, reprezentanții hotelurilor şi restaurantelor din România au ales cele mai importante reguli după care își vor ghida activitatea odată cu relaxarea. Primele spectacole-pilot din România. Masca nu va fi obligatorie. De ieri s-au pus în vânzare biletele pentru spectacolele-pilot organizate de Ministerul Culturii. Primul “experiment” va fi pus în scenă la Opera Națională din București, cu sala plină și fără restricții de distanțare.
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

25 Comentarii:

 1. 1

  Coco

  7
  13

  Noi, haterii,avem un mare avantaj fata de pseudoziarist: avem o cultura politica cu mult mai vasta, noi citim si ce scriu, legat de acelasi subiect, Radulescu-mitraliera, Serban Nico;ae sau Vasilica Dancila….Nu mai vin cu citate, cunoscatorii le stiu!
  In concluzie, cine-o fi mai hater?

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   9
   10

   Bună dimineața, noapte!

   Reply
 2. 2

  Normăleanu

  7
  9

  Un articol excelent scris de un colos al condeiului, un virtuos al tastaturii care, cu obiectivitate și măiestrie, ne luminează percepția despre viața socială, politică și culturală. Dar visul se risipește, articolul dispare și rămâne doar ziaristul. Același. Și tot acolo. La Albota cu omletă în față. Bineînțeles, la figurat. Poate spre dimineață dispar și comentariile murdare, jignitoare, răutăcioase, de prost-gust, de necitit. Poate…

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   9
   12

   Bună ziua, lele Floare…La Gheorghiță cu mâncare…Lele Floare ori ești surdă…Mămăligă și cu urdă (plus omletă!).

   Reply
  2. 2.2

   Anonim

   Un articol care n-are nici cea mai mica valoare, scris de un ziarist fara valoare etica.

   Reply
  3. 2.3

   Anonim

   Apropo, cine-i ala Normaleanu?Ca de Maleanu am auzit. E o gaselnita pishsmeoreneasca?

   Reply
  4. 2.4

   John

   Sint curios cine-i ala Normaleanu ? Ca de Maleanu am auzit.E cumva o gaselnita idioata a pishsmeoreanului?

   Reply
  5. 2.5

   John Maleanu

   Cine esti mai jigodie cel care utilizezi nummele de Maleanu in pseudonimul tau ?

   Reply
 3. 3

  Clevetici

  5
  10

  Acest mesaj plin de bun simt publicat de dna Adriana Saftoiu
  a fost publicat pentru ca dansa nu a prins in loc eligibil pe listele partidului sau.

  Imi aduc aminte de declaratiile acide (cu detalii despre viata de partid) a fostului premier Sorin Grindeanu dupa demiterea guvernului sau – povestea omul respectiv cum se faceau promovarile si numirile in functii de ministru sau prim ministru…
  Era interesant de citit ce zicea acel domn…. doar ca dupa un timp nu a mai facut dezvaluiri
  pentru ca a primit o

  SINECURA:

  postul de sef al ANCOM (organism care in mandatul lui Grindeanu a blocat licitatia frecventelor de 5G pentru a putea scoate din competitie firma Huawei).

  Probabil ca se va gasi si pentru dna Saftoiu un post caldut prin cine stie ce institutie publica cu numele compus din 5-6 initiale
  si atunci nu va mai publica nici ea astfel de opinii.

  Noi, in calitate de votanti, stim prea bine ca se fac jocuri murdare in interiorul partidelor
  la alcatuirea listelor pentru parlamentare.
  Nu e nici un partid mai breaz, chit ca in prezent USR PLUS mimeaza organizarea unei competitii interne pentru aceste locuri pe lista.

  Si totusi ne gandim ca ar fi bine sa votam cu un partid pana la urma si votam.

  Reply
 4. 4

  trivaleanu

  4
  11

  Săftoiu nu e aia care a dat de pământ cu marinarul până l-a făcut preledinte?

  Reply
 5. 5

  Pontifaunir

  6
  9

  Lumea … toata-i dusa cu pluta ; totusi , bine zici !

  Reply
 6. 6

  Anonim

  8
  5

  Hai a.riciule cu un comentariu ca astia doarme pe ei. Fara matale nu e sare, nu e piper. Sus ma ca pleaca trenu!

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   6
   6

   Coco nu doarme, se ,,apreciază” pe sine și ne învață cum stă treaba cu cosorul lui Moceanu. Intelectual de…

   Reply
 7. 7

  Ion

  4
  8

  Un tembel narcisist, care ba e anonim, ba e lele Floare sau mămăligă cu urdă, care face tumbe doar, doar, i-o spune cineva că e buricul pământului. Asta e definiția K -riciului. Un gunoi nesortat , aruncat la grămadă.

  Reply
  1. 7.1

   A. Riciu

   7
   5

   De ce aș vrea să ies în evidență ca anonim, tomberonistule. Ești ilogic, mațe fripte. Neuronul singuratic și depresiv care bântuie prin țeasta ta, ți-a făcut feste. Le Monde ce zice?

   Reply
 8. 8

  Anonim

  7
  4

  Bre retardule, e multi nu numai a.riciu care nu va suporta din cauza putorii de dihori in calduri glo(a)baliste. Iese si prin telefon. Sanchi, coco s-a dat la fund nu se mai autoapreciaza.

  Reply
 9. 9

  Coco

  3
  7

  Sunt muscat iarasi de fund de acest individ care, din lasitate si magarie, cand se semneaza, cand e anonim, insa diacriticile il dau de gol….Si mistocareala ieftina.Din punctul meu de vedere, un asemenea ins este un carici de om!

  Reply
  1. 9.1

   Anonim

   4
   7

   Mizeria întotdeauna la gunoi. Când îți alegi să te prezinți K-riciu, este limpede cât de ieftin ești. Urât mirositor. Un sconcs.

   Reply
 10. 10

  A. Riciu

  8
  4

  Visezi! Viața la țară ți-a afectat percepția și judecata. ,,Mușcat de fund”. Hmmm…referire repetată, ciudat! La fel, toată ziua cu k-riciu în gură. Greșit! Eu semnez A. Riciu adică ,,ariciu”, cu țepi. Sigur, fac și miștocăreală ieftină dar nu mereu, doar atunci când se sare calul. Ar trebui să ne retragem toți normalii (puțini) de pe aici și să lăsăm, ,,deștepții” să se sfâșie între ei.

  P.S. Ești primul care sare, ca proasta din baie, și critici necontenit orice editorial indiferent de temă, fără niciun temei. Nu accepți că omul Smeoreanu poate are uneori dreptate. Nuuu…și dacă ți-ar zice, prin reducere la absurd, că ești tânăr, frumos și deștept imediat l-ai contrazice: nu-i adevărat, mincinosule! Pentru prima dată, aș fi de acord cu tine, necondiționat. Sănătate multă!

  P.P.S. Te trădează și ,,aprecierile” cât ești de penibil: doua negative la A. Riciu și la Anonim și două pozitive la tine. Halal!

  Reply
 11. 11

  CVititor

  7
  4

  10 comentarii produse de sleahta de rumegatoare nu egaleaza un raspuns bine țintit de Riciu !
  Li s-a permis unor “căldărari” care, fortuit au facut cateva clase primare si au invatat sa scrie, sa-si verse toate frustrările si veninul la rubrica d-lui Smeoreanu. Si iată, s-au suit scroafele in copaci !!!! Așa cum am mai spus-o si cu alta ocazie, indiferent de tema articolului scris de editorialist – ca e politica, scoala, fotbal sau bomba atomica – sar mistreții si grohăie injuraturi. Si asta in mod constant, cu o râvnă demna de o cauza mai buna.
  Romanul spune ca : daca bagi prostul prea mult in seama, acesta va incepe sa-ti dea sfaturi !
  Continuați cu sfaturile, adunătură de paricopitate ! Ați fost băgați in seama.

  Reply
  1. 11.1

   Alt Anonim

   4
   7

   Bă, tu ești chiar K-riciu. Ăsta e peste tot unde e negru. Balaur cu două capete. Piei k-ariciule cu toți VC-titorii tăi.

   Reply
   1. 11.1.1

    Anonim

    7
    4

    Vă dorim multă sănătate! Aveți nevoie.
    P.S. Vă rugăm respectuos, nu mai uitați să vă luați medicamentele!

    Reply
    1. 11.1.1.1

     Anonim

     Bă jeg ordinar. Se vede bă nenorocitule cum aștepți finalul și te apreciazi doar pe tine de pe toate device – urile iar la ceilalți le dai nu. E clar că tu ești Satana. Piei.

     Reply
     1. 11.1.1.1.1

      Anonim

      Vi s-a pupăzat văzul. De unde atâtea dispozitive? De aceea, pe lângă medicamentele pentru cap, trebuie să luați unele și pentru ochi. Multă sănătate!

     2. 11.1.1.1.2

      Anonim

      2
      1

      Analfabetule, dupa ,,piei” se pune semnul exclamarii (! asta e daca nu-l cunosti) basca niste virgule lipsa. Am tras apa.

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei