Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

25 Comentarii:

  1. 1

    Coco

    Noi, haterii,avem un mare avantaj fata de pseudoziarist: avem o cultura politica cu mult mai vasta, noi citim si ce scriu, legat de acelasi subiect, Radulescu-mitraliera, Serban Nico;ae sau Vasilica Dancila….Nu mai vin cu citate, cunoscatorii le stiu!
    In concluzie, cine-o fi mai hater?

    1. 1.1

      Anonim

      Bună dimineața, noapte!

  2. 2

    Normăleanu

    Un articol excelent scris de un colos al condeiului, un virtuos al tastaturii care, cu obiectivitate și măiestrie, ne luminează percepția despre viața socială, politică și culturală. Dar visul se risipește, articolul dispare și rămâne doar ziaristul. Același. Și tot acolo. La Albota cu omletă în față. Bineînțeles, la figurat. Poate spre dimineață dispar și comentariile murdare, jignitoare, răutăcioase, de prost-gust, de necitit. Poate…

    1. 2.1

      Anonim

      Bună ziua, lele Floare…La Gheorghiță cu mâncare…Lele Floare ori ești surdă…Mămăligă și cu urdă (plus omletă!).

    2. 2.2

      Anonim

      Un articol care n-are nici cea mai mica valoare, scris de un ziarist fara valoare etica.

    3. 2.3

      Anonim

      Apropo, cine-i ala Normaleanu?Ca de Maleanu am auzit. E o gaselnita pishsmeoreneasca?

    4. 2.4

      John

      Sint curios cine-i ala Normaleanu ? Ca de Maleanu am auzit.E cumva o gaselnita idioata a pishsmeoreanului?

    5. 2.5

      John Maleanu

      Cine esti mai jigodie cel care utilizezi nummele de Maleanu in pseudonimul tau ?

  3. 3

    Clevetici

    Acest mesaj plin de bun simt publicat de dna Adriana Saftoiu
    a fost publicat pentru ca dansa nu a prins in loc eligibil pe listele partidului sau.

    Imi aduc aminte de declaratiile acide (cu detalii despre viata de partid) a fostului premier Sorin Grindeanu dupa demiterea guvernului sau – povestea omul respectiv cum se faceau promovarile si numirile in functii de ministru sau prim ministru…
    Era interesant de citit ce zicea acel domn…. doar ca dupa un timp nu a mai facut dezvaluiri
    pentru ca a primit o

    SINECURA:

    postul de sef al ANCOM (organism care in mandatul lui Grindeanu a blocat licitatia frecventelor de 5G pentru a putea scoate din competitie firma Huawei).

    Probabil ca se va gasi si pentru dna Saftoiu un post caldut prin cine stie ce institutie publica cu numele compus din 5-6 initiale
    si atunci nu va mai publica nici ea astfel de opinii.

    Noi, in calitate de votanti, stim prea bine ca se fac jocuri murdare in interiorul partidelor
    la alcatuirea listelor pentru parlamentare.
    Nu e nici un partid mai breaz, chit ca in prezent USR PLUS mimeaza organizarea unei competitii interne pentru aceste locuri pe lista.

    Si totusi ne gandim ca ar fi bine sa votam cu un partid pana la urma si votam.

  4. 4

    trivaleanu

    Săftoiu nu e aia care a dat de pământ cu marinarul până l-a făcut preledinte?

  5. 5

    Pontifaunir

    Lumea … toata-i dusa cu pluta ; totusi , bine zici !

  6. 6

    Anonim

    Hai a.riciule cu un comentariu ca astia doarme pe ei. Fara matale nu e sare, nu e piper. Sus ma ca pleaca trenu!

    1. 6.1

      Anonim

      Coco nu doarme, se ,,apreciază” pe sine și ne învață cum stă treaba cu cosorul lui Moceanu. Intelectual de…

  7. 7

    Ion

    Un tembel narcisist, care ba e anonim, ba e lele Floare sau mămăligă cu urdă, care face tumbe doar, doar, i-o spune cineva că e buricul pământului. Asta e definiția K -riciului. Un gunoi nesortat , aruncat la grămadă.

    1. 7.1

      A. Riciu

      De ce aș vrea să ies în evidență ca anonim, tomberonistule. Ești ilogic, mațe fripte. Neuronul singuratic și depresiv care bântuie prin țeasta ta, ți-a făcut feste. Le Monde ce zice?

  8. 8

    Anonim

    Bre retardule, e multi nu numai a.riciu care nu va suporta din cauza putorii de dihori in calduri glo(a)baliste. Iese si prin telefon. Sanchi, coco s-a dat la fund nu se mai autoapreciaza.

  9. 9

    Coco

    Sunt muscat iarasi de fund de acest individ care, din lasitate si magarie, cand se semneaza, cand e anonim, insa diacriticile il dau de gol….Si mistocareala ieftina.Din punctul meu de vedere, un asemenea ins este un carici de om!

    1. 9.1

      Anonim

      Mizeria întotdeauna la gunoi. Când îți alegi să te prezinți K-riciu, este limpede cât de ieftin ești. Urât mirositor. Un sconcs.

  10. 10

    A. Riciu

    Visezi! Viața la țară ți-a afectat percepția și judecata. ,,Mușcat de fund”. Hmmm…referire repetată, ciudat! La fel, toată ziua cu k-riciu în gură. Greșit! Eu semnez A. Riciu adică ,,ariciu”, cu țepi. Sigur, fac și miștocăreală ieftină dar nu mereu, doar atunci când se sare calul. Ar trebui să ne retragem toți normalii (puțini) de pe aici și să lăsăm, ,,deștepții” să se sfâșie între ei.

    P.S. Ești primul care sare, ca proasta din baie, și critici necontenit orice editorial indiferent de temă, fără niciun temei. Nu accepți că omul Smeoreanu poate are uneori dreptate. Nuuu…și dacă ți-ar zice, prin reducere la absurd, că ești tânăr, frumos și deștept imediat l-ai contrazice: nu-i adevărat, mincinosule! Pentru prima dată, aș fi de acord cu tine, necondiționat. Sănătate multă!

    P.P.S. Te trădează și ,,aprecierile” cât ești de penibil: doua negative la A. Riciu și la Anonim și două pozitive la tine. Halal!

  11. 11

    CVititor

    10 comentarii produse de sleahta de rumegatoare nu egaleaza un raspuns bine țintit de Riciu !
    Li s-a permis unor „căldărari” care, fortuit au facut cateva clase primare si au invatat sa scrie, sa-si verse toate frustrările si veninul la rubrica d-lui Smeoreanu. Si iată, s-au suit scroafele in copaci !!!! Așa cum am mai spus-o si cu alta ocazie, indiferent de tema articolului scris de editorialist – ca e politica, scoala, fotbal sau bomba atomica – sar mistreții si grohăie injuraturi. Si asta in mod constant, cu o râvnă demna de o cauza mai buna.
    Romanul spune ca : daca bagi prostul prea mult in seama, acesta va incepe sa-ti dea sfaturi !
    Continuați cu sfaturile, adunătură de paricopitate ! Ați fost băgați in seama.

    1. 11.1

      Alt Anonim

      Bă, tu ești chiar K-riciu. Ăsta e peste tot unde e negru. Balaur cu două capete. Piei k-ariciule cu toți VC-titorii tăi.

      1. 11.1.1

        Anonim

        Vă dorim multă sănătate! Aveți nevoie.
        P.S. Vă rugăm respectuos, nu mai uitați să vă luați medicamentele!

        1. 11.1.1.1

          Anonim

          Bă jeg ordinar. Se vede bă nenorocitule cum aștepți finalul și te apreciazi doar pe tine de pe toate device – urile iar la ceilalți le dai nu. E clar că tu ești Satana. Piei.

          1. 11.1.1.1.1

            Anonim

            Vi s-a pupăzat văzul. De unde atâtea dispozitive? De aceea, pe lângă medicamentele pentru cap, trebuie să luați unele și pentru ochi. Multă sănătate!

          2. 11.1.1.1.2

            Anonim

            Analfabetule, dupa ,,piei” se pune semnul exclamarii (! asta e daca nu-l cunosti) basca niste virgule lipsa. Am tras apa.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .