Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş |
sâmbătă, 5 decembrie 2020

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.
trai 930x122-01
Click vizualizări

produse
fermieri-produse_600x300

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  ddutz

  Dar cate teste ati facut, ma, berbecilor?
  Comunicati informatii fara fond si complet inutile:
  “Deces – 280: bărbat – 76 ani. Comorbidități: diabet zaharat tip II, HTA, cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă congestivă;” Pe cine intereseaza si cine retine asta?!
  Prefectura comunica ca un copil prost, care isi acopera ochii cu palmele si crede ca nu-l vede nimreni.
  Dupa ce comunicati din tre in tre zile, mai si faceti greseli grosolane de transcriere.
  Cum sa mai aiba incredere populatia in voi?
  Si daca nu are incredere, nici nu urmeaza instructiunile (Decretele date de voi la poolime) si asa apar teoriile conspiratiei.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei