Bronz la Campionatul Mondial de Bodybuilding şi Fitness

0Reprezentantul Mioveniului, sportivul Soare George Mădălin a participat în perioada 5-8 noiembrie la Campionatul Mondial „World Men Bodybuilding&World Fitness Championships” 2020, organizat în Spania.


Mădălin a concurat pentru un loc pe podium la categoria Men’s Physique +182 cm seniori, evoluția sa având loc sâmbătă, 7 noiembrie. Soare Mădălin a reușit astfel încă o premieră sportivă pentru orașul Mioveni, reușind să urce pe podiumul Campionatului Mondial de Culturism și Fitness, organizat de IFBB la Santa Susanna, Spania. Aflat la cea mai importantă competiție de profil din lume, alături de Lotul Național al României, Mădălin a reușit performanța de a câștiga, medalia de bronz la categoria Men’s Physique + 182 cm, seniori. “Sunt mândru că mi-am reprezentat țara atât național cât și internațional, prin pasiunea mea, sportul! La Campionatul MONDIAL, am făcut parte din lotul României pe scena mondială a culturismului și a fitnessului.” a spus argeşeanul după concurs. Sportivul a fost felicitat pentru evoluţie şi de primarul Mioveniului. “Felicitări! Mădălin, suntem mândri de tine, campionule!” a fost mesajul postat de edil.
George Mădalin Soare este născut și crescut în Mioveni, are 32 de ani și practică acest sport de la vârsta de 16 ani. Este membru al lotului naţional de fitness şi culturism apartinând FRCF (Federaţia Română de Culturism şi Fitness) şi este legitimat la Clubul Sportiv Champion Gym Bucureşti. Doar în acest an sportivul din Mioveni a devenit Campion Național la categoria BodyBuilding Games Classic +175 cm, vicecampion balcanic, și a obținut medalia de aur la categoria +182 Men’s Physique, în cadrul Campionatului EUROPEAN IFBB din Spania. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.