Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 23 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

21 Comentarii:

 1. 1

  Coco

  12
  16

  Un ziarist bun este cel care nu-si trimite anticipat intrebarile si care, chiar lasand un microfon deschis, surprinde lucruri nestiute sau nespuse despre un individ…Ai rosit, nene Smeoreanu? Sa mai amintesc si de declaratia doctorului Radulescu Mitraliera care ne spunea ca agentul care ne ia temperatura la intrarea in supermarket ne afla CNP-ul si adresa?
  Ce ticalosi astia de la PSD , au aruncat la gunoi o somitate a politicii argesene!

  Reply
 2. 2

  Clevetici

  11
  16

  Hmmm… jurnalistul Smeoreanu ii critica pe membrii marcanti ai PSD doar DUPA ce au parasit partidul.

  Despre dl. Minzina, alt specimen adaptat supravietuirii politice prin traseism,
  dl. Smeoreanu a scris numai de bine.
  Nu pentru ca nu s-ar gasi schelete prin dulapurile d-lui Minzina,
  ci pentru ca ACUM dl. Minzina este presedintele CJ Arges si are un pix cu care poate aloca fonduri de milioane comunelor argesene si poate face si desface multe lucruri cu mana sa care semneaza.

  Daca intr-o zi PSD se va descotorosi de acest traseist politic Minzina, provenit din PRM, atunci sa vezi editoriale cu incondeieri marca Smeoreanu!

  Chestiunea zilei:
  Se scrie in presa romaneasca cu voie de la ‘stapanire’?

  Reply
 3. 3

  Normăleanu

  13
  15

  Din punct de vedere uman, cât și politic Mitralieră e un gunoi, iar strict juridic e un infractor ( un an și șase luni pentru fapte de corupție). Tot în zona Salubris se zbate și Șerban Nicolae, șoferul deținutului Cătălin Voicu. Complicate simpatii are cronicarul de Albota dacă i-a urcat pe scara lui de valori pe cei doi refugiati. Dar poate pune Miuțescu ochii pe cei doi și îi bagă intre Apostoliceanu și Daniel Constantin ca să întărească flancul stâng al PNL Argeș.

  Reply
 4. 4

  A. Riciu

  6
  11

  Trei bărzăuni zburând dezorientați prin grădina Domnului. Că e maaaaareeeee….

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   9
   8

   Un nesimțit frustrat, care de fiecare dată sare ca un maidanez, doar, doar o da cineva cu bâta în el. Poate hingherii să – și facă treaba și să -l liniștească p-ăsta în călduri.

   Reply
   1. 4.1.1

    Oblio

    6
    8

    Vezi ce jigodica esti? De ce il critici pe tov. Riciu. El era dat ca exemplu si in comunism. Ce sa se faca, ce sa se consume, etc. Raule!

    Reply
  2. 4.2

   Coco

   5
   7

   Era o vreme cand comentariile aveau substanta! Acum doar citate, injurii,pleonasme, metafore nereusite….

   Reply
  3. 4.3

   CVititor

   8
   8

   Ca bine zici A.Riciule, si iata ca din abureala lor de muște fără cap ti-au aruncat la iuteala si 5 “dește” cu indexu’n jos ,ca deh, atâta știu si atâta pot ! Abonații la comentarii contra…orice !
   ” N’importe quoi” Mai nou, un cocoshat compune si versuri…pe cand si (inca)o arie (a calomniei) ???

   Reply
 5. 5

  A. Riciu

  6
  10

  În loc să se bucure că le dau de lucru, acești domni mă jignesc inutil. Nici măcar nu mă refeream la dumnealor! Dar dacă s-au simțit cu musca pe căciulă….Referitor la Rădulescu, Mânzână și Șerban Nicolae, știți părerea mea: notele la control ca să vedem cum au învățat. Valabil și pentru alții…Aveți grijă cum ,,scriți”!

  Reply
  1. 5.1

   Pogonici

   7
   8

   Câtă bătaie și-a luat ăsta până când a învățat că ,, mi-au ” nu se scrie legat ca pisica. A rămas terorizat săracu’ și de atunci visează numai virgule, e atent la firul de praf care cade aiurea pe covor, la picatura de ploaie care nu cade perpendicular. Adică, o serie întreagă de probleme majore care-i controlează viața, ca și mediile pe care le-a avut la desen, muzică şi lucru manual. El e un punct minuscul în univers iar virgula e punctul care plânge. K arici cu cap mic , dar fără gât.

   Reply
   1. 5.1.1

    Anonim

    7
    8

    Pogonici, ești prost ca noaptea! Urlă idioțenia în tine!

    Reply
   2. 5.1.2

    Anonim

    6
    6

    O, Nanule, ce bine zici!

    Reply
   3. 5.1.3

    A. Riciu

    6
    9

    Impotentule, ești tot cu gândul la ce n-ai. Sintagma ,,scrie mi-au ca pisica”, legat, este creația lui Vadim (am mai utilizat-o eu pe aici) și trebuia să amintești autorul, repetentule!

    Reply
    1. 5.1.3.1

     Anonim

     7
     7

     K-ariciule, la Profesională n-ai avut și ore de Educație Civică? Sau poate nu s-a lipit nimic de tine.

     Reply
 6. 6

  Gicu

  8
  8

  Băi, aceștia, fără comentariul lui A. Riciu rămâneați niște bărzăuni (că inspirat a fost când va zis așa) fără cap, criticând pe oricine și orice doar de dragul de a fi Gică contra, singuri și neconsolați, aproape în moarte clinică. El va revitalizat, nevolnicilor!

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   9
   7

   Gicule, vezi ca te ia kkriciu.. Pai ce faci cu va legat. Doar vaca sta legata . Ce medie ai avut tu la gramatica ? Spune-i kkariciului.

   Reply
   1. 6.1.1

    Gicu

    7
    8

    Corect, pe voi, v, ,,v-a zis”, ,,v-a revitalizat”. Mi-a scăpat sau poate a fost intenționat având în vedere faptul că voi, ,,v” sunteți cam insignifianți.

    Reply
    1. 6.1.1.1

     Anonim

     Ori ți-a scăpat, ori a fost intenționat. Tu cât de important (semnificativ) ești, omule?

     Reply
 7. 7

  Anonim

  6
  5

  Vorbeste unu pacilisea de prefesionala. Isi aduce aminte saracul de singurele lui studii cand isi cara ciocanul si bomfaieru in mapa. Imvad ca iar va facut kriciu cum ii ziceti voi ca la nufaru. Pai de la 3 comentarii acu au ajuns fuguta fuguta la optispe.

  Reply
 8. 8

  Anonim

  3
  5

  ,, Imvad , va facut ” , ne arata ca tu nu ai trecut nici macar pe acolo. Nu era rusine, invatai si tu o meserie; ca la scris esti catastrofa.

  Reply
 9. 9

  Aga Riciu

  Ce-aveti fratilor de va tot certati?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei