Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 1 august 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad
Advertoriale & publicitate

Clasele de vară pentru copii

Așa cum ne-a obișnuit de cîțiva ani, Fundaţia Aid for Piteşti organizează în luna iulie, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este 2,3,4 august (luni - miercuri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

În cadrul celor două ore zilnice se vor organiza activități pe grupe de vîrste, susținute de profesori români, cu o bogată experiență didactică. Activitățile constau în interpretarea de cîntece pentru copii în limbile engleză și română, povestiri biblice, lucru manual (activități de colorat și decupat), discuții pe teme biblice, conversații în limba engleză și română.

Dacă doresc, părinţii sînt invitaţi să-şi însoţească copiii în incinta fundaţiei. Aici pot aştepta într-o sală pînă se termină cursurile, pot asista la ore pentru a vedea ce li se predă copiilor sau pot participa la un studiu biblic de grup. După cum am menţionat, intrarea este liberă, iar în pauze se vor servi gustări şi răcoritoare.

La sediul fundației, pe parcursul anului, se organizează activități și programe pentru copii și tineri. Astfel, în fiecare duminică, între orele 10-12, se face studiu biblic, cu lecții pentru copii și lucru manual. În fiecare vineri, din toamnă, între orele 18-23, au loc întîlniri adresate tinerilor cu vîrste cuprinse între 12 și 40 ani, la care se organizează studii și concursuri pe teme biblice, vizionări de filme.

În timpul verii se organizează o tabără gratuită pentru copii, cu vîrste între 12 și 18 ani.

Ocazional, se organizeză excursii, plimbări, picnicuri.

Detalii se pot obţine la tel. 0744 385 825 sau la sediul Fundaţiei Aid for Piteşti, de pe str. Armand Călinescu nr. 16, în vecinătatea Colegiului Brătianu.

!!! Se vor respecta regulile sanitare . Vom avea măști disponibile. Sălile vor fi curate, aerisite, dezinfectate.

Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  ddutz

  Oare nu vede nimeni ca prefectul Soare MINTE, cu ochii la un fotoliu de parlamentar?
  De 4 zile testele sunt numai 510/zi si rata infectarii s-a DUBLAT si creste de la 24% la 52%.
  Data Teste /zi Infectati Rata infectarii Decese
  10 noiembrie 510 125 24% 6
  11 noiembrie 510 188 37% 3
  12 noiembrie 510 177 35% 3
  13 noiembrie 510 264 52% 5 , cand pana acum cazurile de deces erau 0, sau cel mult 1-2 cazuri!!!
  Vorba lui Trump: Testati mai putin si va scadea numarul cazurilor de infectare!
  Soare are doleante mai prozaice: un SCAUN de PARLAMENTAR!
  Rusine PNL!

  Reply
 2. 2

  Iulian

  In atenția dlui prefect!
  Dacă studiai la școala puțin statistica realizai ca in situația asta este nevoie de minim 10.000 teste/săptămâna!
  Și cu cât amâni asta mai mult cu atât vor fi mai multe persoane infectate!
  ,,Trebuie sa moara oameni” ca oamenii sa își dea seama de cât de ticălos este acest prefect și partidul care îl susține!

  Reply
  1. 2.1

   gogu

   Capu’ răutăților isi are sălașul la Cotroceni ! Si cu un tupeu nemarginit a inceput sa apara aproape zilnic la tv ,sa ne dea sfaturi si sa laude guvernul lui. Priviti harta Romaniei cu zonele cele mai infectate, si…ce sa vezi, tot vestul tarii e rosu adica au coeficientii de infectare cei mai ridicati ! Acolo sunt votantii holerei galbene. Voi chiar credeti ca D-zeu nu vede ? Asta este pedeapsa divina !

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei