Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş |
miercuri, 25 noiembrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.
trai  930x122-01
produse
fermieri-produse_600x300

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

1 Comentariu:

  1. 1

    Anonim

    Tânărul șofer nu va păți nimic grav, i se va da o pedeapsa cu suspendare, se va împaca într-un final cu familia victimei, etc… dar mortul rămâne mort, a se vedea în Mioveni și crucea familiei din Albota cu Dacia Solenza, (care mergea regulamentar pe drum cu prioritate) și care a fost distrusa mortal acum câțiva ani lângă stația de gaze din Mioveni, șoferul vinovat este liber ca pasarea cerului, un copil de câțiva ani trăiește fără părinți,
    teribilistul avea Bmw.. trebuie schimbata legea cumva pentru circulația rutiera

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei