Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8326-Joi, 11 august 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Rdanai

  E fix pix ce zice Soare. Cand nu erau jandarmii, intram la ora programata si in 15 min terminam. Acum, jandarmii striga, dar nu stiu cum. Le spuneam ca am la 10 programare si cica s-au decalat cu 40 minute din cauza calculatoarelor. Dar vedeam ca unul cu programare de 10.30 a intrat, Ba frate, cum a intrat inaintea mea. Se mai uitau odata pe foaie si … a scuze, intrati acum. Odata s-au decalat cu 2 ore, dar nu prea cred, tot asa haotic se chemau. E simplu de rezolvat. Sa se uite pe programare si sa vada ora la care esti, opoi intri, n-ai programare pa… Soare sa vina sa vada el ce se intampla. Nu ca vin oamenii cu ore bune inainte de programare, ci personalul incepe cu ore bune intarziere programul. Si dau vina pe calculatoare. Acu o fi si asa…

  Reply
 2. 2

  geoege

  Asta suna a incompetenta . Oare nu pot chema la instruire politisti din judet si sa deschida 10 ghisee de primire a actelor . Actele pot fi primite si in alte localitati si trimise la Pitesti . Se poate lucra si noaptea pentru functionari dar nu cu publicul . Nu au personal suficient atunci sa angajeze personal ca avem multi someri . Nu trebuie sa ai studii deseobite , munca se poate face si cu absolventi de liceu

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Domilor din conducere, dmnule prefect este o lipsa de organizare a fluxului,. Combinata cu o nesimtire a autoritatilor ( directori ce or mai fi ei pe acolo ) fata de contribuabilul cetatean /client . Suntem tratati ca slugile din curte !Acelasi aspect de indiferenta si nesimtire le vedeti la birourile de impozite si taxe ale primariei . Ex : exista un sistem de eliberare bon acces dar : oamenii asteapta afara minim 1 ora !! Sau chiar daca se elibereaza bonul, ecranul de anunt sau difuzorul se afla inauntru . Solutia este transferul in online sau birouri de consiliere ( on line sau callcenter ) ,dar autoritatile sunt inca in campanie electorala ..

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă