Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 12 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Evaluare Națională 2021 Azi încep evaluările naţionale de la finalul claselor a VI-a, a IV-a şi II-a. Primii care vor susţine examenele sunt elevi claselor a VI-a, care încep cu proba scrisă de Limba română. Florin Cîţu: Va exista relaxare a măsurilor în toate domeniile şi în toate zonele Premierul Florin Cîţu afirmă că va exista relaxare a măsurilor în toate domeniile şi în toate zonele, însă natura acestora depinde de rata de vaccinare. Ghidul pentru redeschiderea restaurantelor. În ce condiții vor avea acces clienții Sprijiniți de specialiști din domeniul sanitar, reprezentanții hotelurilor şi restaurantelor din România au ales cele mai importante reguli după care își vor ghida activitatea odată cu relaxarea. Primele spectacole-pilot din România. Masca nu va fi obligatorie. De ieri s-au pus în vânzare biletele pentru spectacolele-pilot organizate de Ministerul Culturii. Primul “experiment” va fi pus în scenă la Opera Națională din București, cu sala plină și fără restricții de distanțare.
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Rdanai

  1
  1

  E fix pix ce zice Soare. Cand nu erau jandarmii, intram la ora programata si in 15 min terminam. Acum, jandarmii striga, dar nu stiu cum. Le spuneam ca am la 10 programare si cica s-au decalat cu 40 minute din cauza calculatoarelor. Dar vedeam ca unul cu programare de 10.30 a intrat, Ba frate, cum a intrat inaintea mea. Se mai uitau odata pe foaie si … a scuze, intrati acum. Odata s-au decalat cu 2 ore, dar nu prea cred, tot asa haotic se chemau. E simplu de rezolvat. Sa se uite pe programare si sa vada ora la care esti, opoi intri, n-ai programare pa… Soare sa vina sa vada el ce se intampla. Nu ca vin oamenii cu ore bune inainte de programare, ci personalul incepe cu ore bune intarziere programul. Si dau vina pe calculatoare. Acu o fi si asa…

  Reply
 2. 2

  geoege

  1
  1

  Asta suna a incompetenta . Oare nu pot chema la instruire politisti din judet si sa deschida 10 ghisee de primire a actelor . Actele pot fi primite si in alte localitati si trimise la Pitesti . Se poate lucra si noaptea pentru functionari dar nu cu publicul . Nu au personal suficient atunci sa angajeze personal ca avem multi someri . Nu trebuie sa ai studii deseobite , munca se poate face si cu absolventi de liceu

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Domilor din conducere, dmnule prefect este o lipsa de organizare a fluxului,. Combinata cu o nesimtire a autoritatilor ( directori ce or mai fi ei pe acolo ) fata de contribuabilul cetatean /client . Suntem tratati ca slugile din curte !Acelasi aspect de indiferenta si nesimtire le vedeti la birourile de impozite si taxe ale primariei . Ex : exista un sistem de eliberare bon acces dar : oamenii asteapta afara minim 1 ora !! Sau chiar daca se elibereaza bonul, ecranul de anunt sau difuzorul se afla inauntru . Solutia este transferul in online sau birouri de consiliere ( on line sau callcenter ) ,dar autoritatile sunt inca in campanie electorala ..

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei