Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 4 martie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Rdanai

  1
  1

  E fix pix ce zice Soare. Cand nu erau jandarmii, intram la ora programata si in 15 min terminam. Acum, jandarmii striga, dar nu stiu cum. Le spuneam ca am la 10 programare si cica s-au decalat cu 40 minute din cauza calculatoarelor. Dar vedeam ca unul cu programare de 10.30 a intrat, Ba frate, cum a intrat inaintea mea. Se mai uitau odata pe foaie si … a scuze, intrati acum. Odata s-au decalat cu 2 ore, dar nu prea cred, tot asa haotic se chemau. E simplu de rezolvat. Sa se uite pe programare si sa vada ora la care esti, opoi intri, n-ai programare pa… Soare sa vina sa vada el ce se intampla. Nu ca vin oamenii cu ore bune inainte de programare, ci personalul incepe cu ore bune intarziere programul. Si dau vina pe calculatoare. Acu o fi si asa…

  Reply
 2. 2

  geoege

  1
  1

  Asta suna a incompetenta . Oare nu pot chema la instruire politisti din judet si sa deschida 10 ghisee de primire a actelor . Actele pot fi primite si in alte localitati si trimise la Pitesti . Se poate lucra si noaptea pentru functionari dar nu cu publicul . Nu au personal suficient atunci sa angajeze personal ca avem multi someri . Nu trebuie sa ai studii deseobite , munca se poate face si cu absolventi de liceu

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Domilor din conducere, dmnule prefect este o lipsa de organizare a fluxului,. Combinata cu o nesimtire a autoritatilor ( directori ce or mai fi ei pe acolo ) fata de contribuabilul cetatean /client . Suntem tratati ca slugile din curte !Acelasi aspect de indiferenta si nesimtire le vedeti la birourile de impozite si taxe ale primariei . Ex : exista un sistem de eliberare bon acces dar : oamenii asteapta afara minim 1 ora !! Sau chiar daca se elibereaza bonul, ecranul de anunt sau difuzorul se afla inauntru . Solutia este transferul in online sau birouri de consiliere ( on line sau callcenter ) ,dar autoritatile sunt inca in campanie electorala ..

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei