Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş |
miercuri, 25 noiembrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.
trai 930x122-01
produse
fermieri-produse_600x300

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Gina

  Deci dumneata, doamnă, recunoști public că trebuie statul să scoată safteaua de pe Corona cu amenzile forțate de pixul demisiilor decise de tine. Aiurea!
  Se pare că nu o sa faci multi pui acolo și este bine asta că nu ai logică.

  Reply
 2. 2

  dilimache

  ” Acesta este momentul în care vom vedea cât de mult protejează legea funcţionarului public incompetenţa ” . Cocoano, s-ar putea sa ai direptate ; dara pe lege respect-o … cat este in vigoare ! C’altfel … nu esti decat o cotoroanta .

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Doamna Primar doriți amendarea Câmpulungenilor?????
  Văd că asta susțineți.Poliția Locală trebuie să dea amenzi la cetățenii din C-lung pentru a aduce venit la Primărie???Cred că este total greșită poziția de forță pe care ați luat-o.Cu respect

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei