Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
sâmbătă, 19 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Grigore

  Problema nu e masina, ”bolidul” probabil e vreo tigaie de prin anii 2000. Problema e varsta la care unui copil , ca la 19 ani tot copil este si el, i se da pe mana o masina care depaseste 100 de cai si care-i da impresia ca e mare pilot . El fiind propabil un soarece cu wc in spatele curtii de prin Davidesti.
  Tragedia e imensa pentru o familie , psihic nu se mai pot recupera saracii parinti ai baiatului ucis.
  Concluzia, nu mai dati vina pe drumuri, autoritati etc. Vinovat e el si parintii ,daca cineva ii batea la propriu si la figurat, in cap, ideea ca-n oras nu se circula decat cu maxim a doua ( mai ales in comuna Mioveni, o strada si 3 blocuri…) nu se ajungea aici. Dar mai mult ca sigur si parintii sunt la fel, ignoranti, needucati…

  Reply
  1. 1.1

   dilimache

   Multa direptate ai, Grigore ! “Vinovat e el si parintii” … doi / trei intr-unu’ . Doi / trei boi in unul … . Nu drumurile sunt proaste, ci boii / ciurucuri – odrasle ale unor micimani scarbosi cocotati prin varfuri .

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   inca o data un tigan imputit omoar un roman… pina cind ?

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei