Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş |
vineri, 27 noiembrie 2020

Următoarea ediţie a ziarului nostru va apărea miercuri 2 decembrie. Pentru anunţuri de mare şi mică publicitate puteţi veni la redacţie marţi 1 Decembrie.

Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.
trai 930x122-01
produse
fermieri-produse_600x300

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Marius

  1
  2

  Se joaca, mai este si returul, apoi se injumatatesc punctele. Ne spune si nou Gentea cine sunt cei ce conduc FC Arges? Foamete – presedinte, Stoica – director executiv, Marinescu – vice, Becheanu – vice, Visan Alin – secretar general. TRUPA PSD!

  Reply
  1. 1.1

   Tanase victor

   Nu-i important pentru suporterul obișnuit cine conduce!Foarte important ca echipa sa joace din ce in ce mai bine iar la sfârșitul campionatului sa ta mâna pe prima scena ! Oricum totul a fost o mare surpriza ! Sa fim sănătoși și in 2023 ar fi o adevarata lovitura daca și-ar relua meciurile intr-o cupa europeană .Înțeleg ca stabilitate financiară exista iar dorința de performanța cât cuprinde !

   Reply
 2. 2

  Vechi Suporter

  Nu-l cunosc pe cel ce a intervenit imediat pe tv-GSP- , mare greșeală cum șă te bagi tu în seamă plus că nu știa ce spune . Pe strada mare se spune ca aveți foști mari fotbaliști în cadrul clubului mai în varstă sau mai tineri . Domnilor din conducere dați sarcină celor tineri să tină legătura cu TV-ul .

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei