Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 23 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Marius

  1
  2

  Se joaca, mai este si returul, apoi se injumatatesc punctele. Ne spune si nou Gentea cine sunt cei ce conduc FC Arges? Foamete – presedinte, Stoica – director executiv, Marinescu – vice, Becheanu – vice, Visan Alin – secretar general. TRUPA PSD!

  Reply
  1. 1.1

   Tanase victor

   Nu-i important pentru suporterul obișnuit cine conduce!Foarte important ca echipa sa joace din ce in ce mai bine iar la sfârșitul campionatului sa ta mâna pe prima scena ! Oricum totul a fost o mare surpriza ! Sa fim sănătoși și in 2023 ar fi o adevarata lovitura daca și-ar relua meciurile intr-o cupa europeană .Înțeleg ca stabilitate financiară exista iar dorința de performanța cât cuprinde !

   Reply
 2. 2

  Vechi Suporter

  Nu-l cunosc pe cel ce a intervenit imediat pe tv-GSP- , mare greșeală cum șă te bagi tu în seamă plus că nu știa ce spune . Pe strada mare se spune ca aveți foști mari fotbaliști în cadrul clubului mai în varstă sau mai tineri . Domnilor din conducere dați sarcină celor tineri să tină legătura cu TV-ul .

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei