Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 3 octombrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8363-Luni, 3 octombrie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
CurierTV
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Oblio

  Mai întreb odată redacția, pe fostul și pe actualul președinte: este constituită comisia de cenzori conform prevederilor legale și statutare sau nu? Are în componență un expert contabil (membru activ al CECCAR – Corpul Experților Contabili și al Contabililor Autorizați din România) sau nu? Dacă nu, de ce s-a permis și ce se întâmplă cu documentele întocmite de comisia respectivă?
  P.S. Componența organelor de conducere ȘI DE CONTROL ALESE se transmite la judecătorie!

  Reply
 2. 2

  gogu

  Pe lângă faptul ca din textul prezentat n-am înțeles mare lucru, materialul abunda in greșeli de ortografie care ma duce cu gândul la o reclama prezenta la tv : au, au, au Filipaș, Filipaș… e vai de colții tai, ești praf la limba romana ! Si in halul acesta ne-ai reprezentat in Camera Deputaților din Parlamentul României ???? In cazul acesta, nimic nu ne mai mira de ce se întâmpla in aceasta tara.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
BREAKING NEWS