Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 13 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - marţi, 13 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  ddutz2013

  Bla, bla inutil.
  Copiati presa on line consacrata national. Hotnews, de exempliu, ZiareCom, alt exemplu.
  Nu aveti nici-o contributie proprie, sau creativa.
  Dati situatia din Ag, ca pana acum o saptamana si ceva.
  Rusine jurnalistilor timorati de prefectul Soare.
  Politrucul Soare.
  Cum sa zici ca scare nr cazurilor, cam acest numar creste??
  De patru zile incoace a crescut constant: 148, 234, 276, 328. Voi priviti ca racul?!
  Rusine Curierului de Arges!
  Apropo, votez PNL-ul, sa n-avem vorbe. Dar mi-e rusine cu toate uscatiurile, gen Soare.
  D-aia Argesul e rosu!

  Reply
 2. 2

  gogu

  N-ar fi mai bine decât sa mergi la vot sa stai acasă ? De ce sa ajuți tu ,prin votul tau, perpetuarea mentinerii la butoane a unora ca Soare, cu care nu esti de acord ? Altfel, cazi in derizoriu, una afirmi si alta executi…ciudat, ca sa nu spun altfel…

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei