Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 29 iunie 2022
Anul XXVIII Nr. 8295-Miercuri, 29 iunie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

9 Comentarii:

 1. 1

  Coco

  S-a vrut despre Maestru, a iesit despre mosier…
  Condoleante!
  Las o lista cu tineri care nu si-au finalizat studiile universitare, unii dintre ei nici pe cele liceale:
  THOMAS EDISON
  BILL GATES
  STEVE JOBS
  MARK ZUCKERBERG
  CHARLES DARWIN
  HENRY FORD
  WILLIAM SHAKESPEARE
  WINSTON CHURCHILL
  STEVEN SPIELBERG
  ALBERT EINSTEIN
  TUDOR ARGHEZI
  MIHAI EMINESCU

  Reply
  1. 1.1

   Cucu

   In lista te-ai uitat pe matale, o maaaaaaare valoare. Se putea sa nu iesi iar ca paduchele in frunte intinand momentul de tristete? Rusine!

   Reply
  2. 1.2

   gogu

   Cocoșatule, de data asta ai depasit orice limita a bunului simt ! Ce vietate te-o fi adus pe lume sa întinezi memoria celor decedați, sa jignesti si sa batjocoresti oameni pe care probabil ca nu i-ai cunoscut niciodată, la a căror valoare n-ai cum sa tinzi si fata de care nu te poți ridica nici pana la genunchiul broaștei ? Ești geniul răului Cocosatule, te crezi „buricul pamantului” si împroști cu venin de cel putin 2 ori pe saptamana un jurnal si pe cititorii săi. Postezi o lista cu MARI personalitati care din varii motive nu si-au putut definitiva studiile, cu alte cuvinte de ce sa mai inveti carte daca poti ajunge celebru si fara asta? ASTIA TOTI sunt exceptii, sunt personalitati unice si triumful lor se datoreaza tot studiului aprofundat. Dar ce sa înțelegi tu biet pui de năpârca ? Continua sa-ti versi frustrarile rumegate in anii de eșecuri. Acesta este apanajul „oamenilor mici” Vai de tine…s-ar putea sa fii bolnav si tu nu ești conștient de asta.

   Reply
  3. 1.3

   Oblio

   Stimate domnule Coco (shit), de data asta ai dat cu mucii in fasole definitiv si irevocabil. Pe acolo pe la tine pe la tara, pe unde te duci cu vaca, n-ai domne ,,MAT” sau vreo vaduva cu hormonii mai vraiste care sa-ti potoleasca nelinistea transcedentala? (deși cred că te-a iertat Dumnezeu!). Daca nu stai dracului potolit si mai mananci ce nu trebuie (era sa zic rahat) pe aici, jur ca o sa te gasesc si-ti voi da 50.000 de pumni in cap, desigur, morali, simbolici, dar mai stii?!

   Reply
  4. 1.4

   Anonim

   Nu te mai pupa singur în fund, ca maimuța, cu aprecieri, că oricum te-ai făcut de băcănie iremediabil!

   Reply
 2. 2

  Cucu

  In lista te-ai uitat pe matale, o maaaaaaare valoare. Se putea sa nu iesi iar ca paduchele in frunte intinand momentul de tristete? Rusine!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Nu mai știm să spunem – simplu sau complicat – nici mulțumesc, ai făcut și tu una-alta în viață (nu eu), odihnește-te în pace…

  Reply
 4. 4

  A. Riciu

  Citind în presă că soția maestrului Augustin Lucici nu a putut participa la înmormântarea tristă și grabnică a acestuia, m-am cutremurat. Ce ți-e și cu viața asta…Cred însă că valorosul pictor și-a transferat efemeritatea existenței în eternitatea pânzelor sale. Odihnească-se în pace!

  Reply
  1. 4.1

   A. Riciu

   Băi nenorociților, nemernicilor, orbilor, este vorba de niște cuvinte spuse despre un om valoros, cum voi n-o să fiți neam de neamul vostru. Cum să apreciați negativ un mesaj de condoleanțe, primitivilor, jigodiilor? Puteți să-mi spuneți mie orice, să mă faceți în fel și chip, oricum nu mă deranjează chelălăitul vostru de javre fricoase și supuse mai-marilor alogeni. Se vede de departe că nu vă face pielea doi bani. Dar să vă ofticați pentru spusele frumoase despre un om trecut dincolo, întrece orice limită. Să vă dea Dumnezeu după sufletul vostru!

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă