Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 14 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - miercuri, 14 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Vechi Suporter

  Cunosc ce se ìntâmplă la FC Argeș ,oameni buni acest autoștiutor GENTEA îi umilește pe toți el dictează tot nu face nimeni ceva până el nu știe . Indiferent că-l chiamă Barbu, Toma Doru, Moiceanu,Speriatu, Popa, Ciobanu ,Eduard îi umilește.

  Reply
 2. 2

  gigi

  O MARE BATAIE DE JOC ASTA FACE CONDUCEREA IN FRUNTE CU PRIMARUL ,NISTE TICALOSI

  Reply
 3. 3

  andrei

  Gentea si gasca din conducere: Foamete, Stoica, Becheanu si mai nou Secretar General Alin Visan ii umilesc pe toti!! Au pus stapanire pe FC Arges si fac ce vor cu toata lumea. Ei fac lot, echipa si spun cine sa joace si cine nu!!

  Reply
 4. 4

  andrei

  Gentea si gasca din conducere: Foamete, Stoica, Becheanu si mai nou Secretar General Alin Visan, ii umilesc pe toti!!
  Au pus stapanire pe FC Arges si fac ce vor cu toata lumea! Fac lot, echipa si spun cine sa joace si cine nu!

  Reply
 5. 5

  gogu

  Bolnavilor, voi nici cu sania nu v-ați dat dar, comentați de fotbal ca e cel mai ușor de făcut !!!
  V-ati trezit cu echipa in Liga I si nu va mai tace gura. Ați auzit bah, bolnavilor despre managementul prin obiective ? asta este practica actuala in toate domeniile, inclusiv in sport.
  Si voi, ca simpli cetățeni, cand plecati la piața sa cumparati marar si patrunjel aveti cateva obiective fara sa le constientizati : sa cheltuiti cat mai putin, sa luati marfa proaspata, etc…
  Asa e si la fotbal, se fixeaza obiective, responsabili, termene. Si in functie de gradul de indeplinire se iau si banii. Dar deh…e cam greu cu managementul !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei