Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8296-Joi, 30 iunie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  Clevetici

  O mica ‘revolutie’ in primaria Pitesti in care un primar PSD a gasit nereguli lasate in urma de alt primar PSD.
  Asa, de ochii electoratului, am mai vazut astfel de abordari si din partea primarilor anteriori, dar nu s-au atins de problemele cele mai grave.

  Cea mai grava problema este SUPRAPOPULAREA birourilor primariei si ale institutiilor subordonate cu taietori de frunza la caini.
  Am dat exemplul Publitrans, unde au fost angajate pe post de contabile tot felul de cucoane ai caror soti au ceva de spus in orasul nostru (ma exprim eufemistic).

  Alt exemplu care sare in ochi:
  – in capul Caii Bucuresti, langa liceu, s-a amplasat acum cativa ani un chiosc pe spatiul verde, iar pe fatada lui scrie ca este „Centru de Informare Turistica”.
  Astfel de constructii s-au facut si prin alte orase, totul fiind cu bani europeni. Daca ai curiozitatea sa cercetezi cine ofera acele informatii turistice (in epoca internetului) vei descoperi ca exista in schema administratiei locale un astfel de angajat, dar nu il gasesti la post in cladirea respectiva.
  Ma indoiesc ca pe timpul iernii chioscul respectiv functioneaza si ca ar avea o sursa de incalzire (si nu mai sap in continuare sa aflu daca are si grup sanitar, apa curenta etc.)

  Despre problema nerespectarii autorizatiilor de constructie – de 30 de ani nu a fost demolata nici o cladire care nu a respectat proiectul.
  Nu cred, ca om ancorat in realitatea pitesteana, ca primarul Gentea va avea curajul de a da in judecata vreun rechin imobiliar pentru a obtine ordin judecatoresc de demolare.

  Despre retrocedari de terenuri in Padurea Trivale si constructii de vile pe terenuri defrisate – ce sa mai vorbim!? Doar nu ne vom astepta la vreo actiune concreta a noului primar de a anula titluri de proprietate si autorizatii de constructie date acolo in ultimii 30 de ani.
  Tot ce se va intampla va fi ca nimeni sa nu tulbure linistea celor care au semnat acte in acest domeniu in speranta ca termenul de prescriere a eventualelor fapte penale se va implini si toti vor scapa nepedepsiti.

  Ca o concluzie va invit sa cititi un articol scris de gazetarul Mihail Eminescu acum mai bine de 100 de ani intitulat „Mizeria vieții noastre publice”:

  https://ro.wikisource.org/wiki/Mizeria_vie%C8%9Bii_noastre_publice

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă