Marian Iordache rămâne la comanda Poliţiei Câmpulung!

0Începând cu data de 20 martie 2020, în urma dis­poziţiei şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pentru asigu­rarea continuităţii actului managerial, comisarul-şef Ma­rian Iordache, a fost împuternicit să în­deplinească atribu­ţiile de şef al Poliţiei Municipiului Câm­pu­lung.


Instituţia musceleană a fost condusă de comisarul-şef Gheorghe Ciolan, care s-a pensionat. Comisarul şef Marian Iordache a absolvit Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” (promoţia 1998), având licenţa în Drept – Procedură Penală, dar a urmat şi cursuri postuniversitare în specializarea Ştiinţe Penale. După absolvirea Academiei, şi-a început cariera la Poliţia Câmpulung unde, timp de aproximativ trei ani, a fost ofiţer la Serviciul Cercetări Penale. Din august 1999 şi până în martie 2020, Marian Iordache şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, ca ofiţer de poliţie, cu funcţie de comandă. De la Câmpulung a plecat la Mioveni, unde o perioadă s-a aflat la conducerea Poliţiei Oraşului Mioveni. A preluat şefia Poliţiei Câmpulung din calitatea de adjunct al şefului Secţiei 1 Poliţie Piteşti, funcţie pe care a îndeplinit-o din anul 2016.
În luna martie a anului n2021, împuternicirea de şef al Poliţiei Câmpulung, expiră, însă, comisarul Iordache,ne-a asigurat că va continua activitatea la comanda acestei instituţii care asigură liniştea şi ordinea în municipiul Câmpulung, dar cazre are în subordine şi 27 de localităţi.
Astfel, comanda instituţiei şi buna desfăşurare a activităţii poliţieneşti, din martie 2021 va fit sub coordonarea comisarului şef Marian Iordache.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.