Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8293-Luni, 27 iunie 2022
 • EXTRAGERE 26-06-2022
 • 4 6 2 6 3 3 4

 • EXTRAGERE 26-06-2022
 • 3 6 0 9 1 9

 • EXTRAGERE 26-06-2022
 • 6 6 0 8 4 5

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

10 Comentarii:

 1. 1

  Coco

  Nu rezonez nici cu partidul , nici cu votantii acestuia, din motive pe care nu le dezvolt. Sa vedem insa cu cine va rezona partidul in opozitie, tare ma tem ca atunci va fi inodor….
  La comentariul de acum 2-3 zile am observat multe mizerii, am reusit sa le ocolesc si sa nu calc in ele. Pentru mizerabili, un citat care nu-mi apartine:nu corecta idiotul si nu te pune cu prostul,pentru ca te va vedea ca dusman!

  Reply
  1. 1.1

   Riciulienii

   Coco Silă! Nu mai scrie mizerii și nu mai fă atac la persoană și nimeni nu va mai avea nimic cu tine. Nu vei mai fi Coco Silă, Coco Shatul, etc. ci dl Coco.
   P.S. Despre evitatul călcatului în mizerii, nu este cazul, că doar nu nu te faultai/călcai singur.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Este OK ce spuneți. Dar dacă și o să faceți asta este și mai bine!
    Sunt persoane (cu nume/pseudonime, anonimi nr….) care nu jignesc. Îi tratați cumva diferit?
    Să nu ne rezumăm la vorbe…

    Reply
    1. 1.1.1.1

     A. Riciu

     Un mesaj corect de care eu o să încerc să țin cont (pentru ceilalți ,,riciulieni” nu bag mâna în foc). Vă mulțumesc!

     Reply
     1. 1.1.1.1.1

      Anonim

      Și eu vă mulțumesc pentru buna intenție. Aș fi bucuros ca „încercarea dv. de a ține cont” să reușească. Am însă în memorie și alte „încercări” ale dv. din trecut.
      Așa că… să nu ne rezumăm la vorbe.

 2. 2

  trivaleanu

  Un editorial cu care, în linii mari, sunt de acord.
  Din dezvăluirile care încep să apară, se vede că unii parlamentari AUR sunt persoane oneste şi cred că atât PSD, cât şi PNL, care au nevoie să-si consolideze poziţiile, vor începe să-i atragă în rândurile lor. Traseismul politic poate menţine sau răsturna actualul echilbru de putere. Niciun partid nu se va alia cu AUR, dar deputaţii şi senatorii acestuia devin digerabili dacă îi vopseşti în roşu sau galben.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  În sinteză, dl. Smeoreanu spune în 95% din articol că nu „prea” este cu AUR (dânsul nu este cu nici un partid, în afară de unul), dar că îi plac votantii acestuia. Să fie o dihotomie așa mare între un partid și votanții acestuia?

  Reply
 4. 4

  lola

  Dumneata oricum esti PSD ist sadea.

  Reply
 5. 5

  Oblio

  Pentru ,,anonimul” bine intentionat: sa fie la fel de atent și cu alti ,,impricinati” (de dreapta dar deloc drepti!) nu numai cu A. Riciu.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Aceiaşi troglodiți (smeoreanu et Co. ) !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă