Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 14 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - miercuri, 14 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Bălașa

  Este impardonabil ce se întîmplă , cum să numești antrenor pe cineva care nu are studii necesare ( licență PRO Liga 1) . Este exact cum ai conduce un tir fără permisul respectiv grupei AUTO . De aceea nici acum GENTEA , Foamete ,Stoica, Vișan ALIN OMUL NUMIT SECRETAR GENERAL plus cei doi vice (nu știu numele) nu au înțeles nimic din fenomen de fapt au greșit când lau demis pe Badea . Acum persistă în greșeli .

  Reply
 2. 2

  Tănase Victor

  Este plina țara de oameni cu diplome, fără practică nu-i bagă nimeni în seamă. Este un fotbalist bun, a jucat la echipe bune din estul Europei, este plecat de aici. Haisa aducem în jurul echipei oameni plecați de aici care sa formeze un club puternic. Merită o șansă!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  De acord , dar nu credeți că ar tb. să respectăm și noi niște reguli din antrenorat ? 2. De acord ca în jurul echipei să fie foști sportivi .3. Ce caută parveniți ca: GENTEA , FOAMETE (președinte),STOICA(dir. executiv)BECHEANU(vice),MARINESCU(Vice) VIȘAN (secretar general) în fruntea acestui mare CLUB , cei recomandă ????

  Reply
 4. 4

  Vechi Suporter

  Ai dreptate Victore , mai puțin cu antrenorul dar ce zici de parveniții: GENTEA, FOAMETE- președinte,STOICA- dir executiv,BECHEANU,MaRINESCu – vice,VIȘAN-secretar general ?

  Reply
 5. 5

  gelu

  Normal ca ni ai performanta cind la club sunt legitimati 31 de jucatori avem cel mai mare lot din liga 1

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei