Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8326-Joi, 11 august 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Bălașa

  Este impardonabil ce se întîmplă , cum să numești antrenor pe cineva care nu are studii necesare ( licență PRO Liga 1) . Este exact cum ai conduce un tir fără permisul respectiv grupei AUTO . De aceea nici acum GENTEA , Foamete ,Stoica, Vișan ALIN OMUL NUMIT SECRETAR GENERAL plus cei doi vice (nu știu numele) nu au înțeles nimic din fenomen de fapt au greșit când lau demis pe Badea . Acum persistă în greșeli .

  Reply
 2. 2

  Tănase Victor

  Este plina țara de oameni cu diplome, fără practică nu-i bagă nimeni în seamă. Este un fotbalist bun, a jucat la echipe bune din estul Europei, este plecat de aici. Haisa aducem în jurul echipei oameni plecați de aici care sa formeze un club puternic. Merită o șansă!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  De acord , dar nu credeți că ar tb. să respectăm și noi niște reguli din antrenorat ? 2. De acord ca în jurul echipei să fie foști sportivi .3. Ce caută parveniți ca: GENTEA , FOAMETE (președinte),STOICA(dir. executiv)BECHEANU(vice),MARINESCU(Vice) VIȘAN (secretar general) în fruntea acestui mare CLUB , cei recomandă ????

  Reply
 4. 4

  Vechi Suporter

  Ai dreptate Victore , mai puțin cu antrenorul dar ce zici de parveniții: GENTEA, FOAMETE- președinte,STOICA- dir executiv,BECHEANU,MaRINESCu – vice,VIȘAN-secretar general ?

  Reply
 5. 5

  gelu

  Normal ca ni ai performanta cind la club sunt legitimati 31 de jucatori avem cel mai mare lot din liga 1

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă