Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

8 Comentarii:

  1. 1

    Normăleanu

    Crăciun fericit și La mulți ani tuturor protagoniștilor acestei rubrici: ziarist, cititori, comentatori.

  2. 2

    Coco

    Sarbatori fericite, sanatate si indemnul de a va convinge apropiatii sa se vaccineze. V-o spune unul care,desi a respectat cu sfintenie toate masurile de protectie,a trecut,acum cateva luni,prin aceasta perfida boala!
    La multi ani!

  3. 3

    Zoil

    „Paradoxal, acești oameni vii refuză ceva fără de care ar fi de mult morți” . Asa ar parea la prima vedere, dar nu prea este ; acele vaccinuri, chiar erau vaccinuri / erau testate. Cele de-acum … inca se testeaza . Tinerii zic … suntem puternici , cei mai-trecuti zic … pen’ce / cand vremea ni s-a cam dus .

  4. 4

    Clevetici

    Eu personal am decis demult sa ma vaccinez, cand vaccinul anti-Covid american sau rusesc sau chinezesc va ajunge la dispozitia mea.
    Spun asta pentru ca nu fac mofturi, iar daca opiniile mele ii vor incuraja si pe altii sa se vaccineze ma bucur.
    Daca sunt persoane hotarate sa NU se vaccineze le multumesc si lor pentru ca lista cu voluntari se scurteaza deci vaccinul va ajunge mai repede la mine (care nu fac parte din categoriile prioritare precum medicii sau politistii).

    In final omenirea se va vaccina intr-o proportie covarsitoare, dar nu de 100%, iar cei ce vor refuza vor deveni fara voia lor candidati la statutul de purtatori ai virusului si ai mutatiilor lui.

    Ma bucur ca macar lupta impotriva Covid ne uneste, dincolo de optiunile noastre politice.

  5. 5

    A. Riciu

    Sănătate, sănătate, sănătate! Armonie, armonie, armonie! La mulți ani, tuturor!

  6. 6

    Rdanai

    La multi ani pentru toti. Fiecare comentariu a primit cate un like din partea mea. Hai sa fim mai buni si cu ganduri bune pentru viitor. Am intalnit persoane si prieteni care au avut aceasta boala si nu le-a fost chiar usor. Din contra, au trait pe viu experienta cand un coleg din camera de spital a murit. Sunt de acord cu acest vaccin. Prolema e cand va ajunge si la oamenii de rand. Vaccinurile copilariei noastre, au fost intr-adevar analizate ani buni pana sa le faca la oameni. Acest vaccin pentru Covid 19, este relativ pus repede in utiizare. Totusi, sa nu uitam ca stiinta e foarte mult evoluata fata de acele vremuri, deci si rapiditatea fabricarii acestui vaccin trebuie sa fie pe masura. Ganduri bune si sa auzim de bine!

  7. 7

    johny

    Smeoreanu e infectat cu niste tulpini comune ale unor boli la care nu s-a gasit vaccin de la inceputul medicinei moderne: Prostie Cronica, Rau-vointa agresiva, Pupincurism cutanat, Comunism cu radacini mutante, etc. Doamne-ajuta!

    1. 7.1

      gogu

      Din ce tenebre ai apărut mă, pitecantropule ? sa întinezi frumusețea acestor zile sfinte cu mizeriile dejectate de gura ta spurcata ? Si mai ai tupeul sa adaugi „Doamne-ajuta!”
      Așa sa-ti ajute, după sufletul tau !!!

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .