A început campania de vaccinare anti – Covid, în Argeş

0

Campania de vaccinare anti-Covid a început și în Argeș, după ce ieri au fost primite, la sediul DSP Argeș, primele doze de vaccin. Primele cadre medicale s-au vaccinat la Spitalul Județean de Urgență Pitești și la Spitalul Municipal Câmpulung, în urma programărilor făcute pe platforma online pusă la dispoziție de Guvernul României. Astfel, în ultima zi a anului 2020, în Argeș a început cea mai eficientă acțiune de combatere a pandemiei de coronavirus, care ne va ajuta să revenim la o viață normală.

Printre primii vaccinați au fost directorul Serviciului Județean de Ambulanță, Luminița Paul, doctorul Cristina Neculcea, de la secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Pitești și managerul Spitalului Municipal Câmpulung, medicul Mădălin Iordache.

Vaccinarea anti-Covid este gratuită, sigură și voluntară, în primă etapă fiind vaccinați lucrătorii din domeniile sănătății și social, atât din sistem public, cât și din cel privat. În etapa a doua va fi vaccinată populația cu grad de risc și lucrătorii care desfășoară activități în domenii-cheie, iar în etapa a treia- populația generală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.