A dat foc casei şi i-a ameninţat pe poliţişti!

0

  • Având probleme în familieUn bărbat, în vârstă de 40 de ani, a pus în pericol locatarii unui bloc după ce și-a incendiat locuința. Evenimentul a avut loc în cartierul piteștean Prundu, duminică seara. Proprietarul a refuzat să deschidă echipelor de salvare iar când a făcut-o i-a întâmpinat pe poliţişti cu cu cuţit!


Locatarii au sunat la 112 anunțând că a izbucnit un incendiu într-un apartament situat la etajul III al imobilului. Un echipaj de pompieri şi unul de poliţişti de la Secţia 4 Piteşti au mers la faţa locului. Oamenii erau îngroziţi, un fum gros ieşind pe fereastră. Când au ajuns la uşa apartamentului în care ardea, pompierii s-au izbit de refuzul proprietarului de a deschise uşa. Nici insistenţele poliţiştilor nu au dat rezultate. În cele din urmă, bărbatul a deschis, însă era înarmat cu un cuţit, ameninţându-i pe poliţişti. A fost imobilizat fiind dus la un echipaj SMURD.
Transportat la Psihiatrie
În timpul intervenţiei pompierilor, au fost evacuate 20 de persoane.Când au ajuns pompierii,  flăcările se manifestau în zona unui furtun de gaze, atât la izolația acestuia cât și la o hotă, un corp de mobilier și preparatul care era pe aragaz. Incendiul a fost localizat și lichidat rapid de către pompieri înainte să se extindă la întregul apartament. S-a stabilit că proprietarul a provocat cu intenționat incendiul, dând foc în bucătărie. Bărbatul suferă de o depresie puternică, se spune după ce soţia lui a fost victima unui accident grav. A fost transportat la Secția de Psihiatrie. M.Sandu; Foto: C. Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.