Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 9 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Rdanai

  Asa asa.. Dupa ce ca astia nu au nicio raspundere si te omoara pe strada, acum sa le mai dam drepturi. Nu au aigurare de sanatate… pai muncesc pe undva sa beneficieze de ea? Astia de fura si omoara, merita omorati. Tiganila ala care a omorat 5 oameni, iese dupa 20 de ani sa mai omoare pe cineva. In alte tari primea 3 condamnari pe viata fara posibilitate de iesire.

  Reply
 2. 2

  roki

  o lege extrem de proasta, propusa cum era de asteptat de psd, nu este vorba de nici o discriminare, problema lor cea mai mare este ca nu respecta legea, ei vor doar drepturi, o natie care nu se integreaza pt ca nu vrea, daca ne uitam pe statistici astia au cei mai muti infractori, astia au facut cea mai proasta imagine in lume Romaniei, confuzia dintre rrom si roman a adus un mare dezavantaj romaniei.

  Reply
 3. 3

  Aloe Vera

  ” Argeşenii care discreditează rromii ” . Discriminare fac cei care gandesc asa ceva !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .