Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 18 octombrie 2021
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
Atenție! Măsuri valabile pentru întreg județul!

Noi măsuri au fost stabilite astăzi, fiind valabile pentru înreg juețul Argeș. Acestea se referă la obligativitatea purtării măștii atât în interior cât și în exterior, carantinarea unor localități și accesul la spectacole, ...... Citeşte mai mult...

ad
ad
eMAG Marketplace

Creşte-ţi afacerea cu ajutorul nostru!

 • Acces instant la sute de mii de anunţuri publicate, zilnic
 • Afacerea dumneavoastră este promovată
 • Eşti la doar câteva click-uri distanţă de potenţiali clienţi

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Tănase Victor

  Are mare dreptate antrenorul, cantitate există! Echipa are 15 meciuri în prima ligă. Ar trebui 2-3 jucători cu experiență, care sa facă diferența.

  Reply
 2. 2

  Gheorghiță Ionel

  Nene Tănase sunt de acord dar vă spun din sursă sigură că Gentea dictează tot .Vlădoiu av rut să transfere și nu a fost de acord Gentea din cauza banilor. La recomandarea lui Gentea s_a renunțat la toți jucătorii care au promovat în LIGA 1 . Chiar ieri acest personaj parvenit Gentea a dispus a se renunță la 2 jucători urmând probabil să aducă doi juc. de la la Uda în loc bănuiesc nepoți . Dacă echipa retrogradează să știți că principalul vinovat este Gentea a tot știutorul (Primar,antrenor,jucător,conducător)

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei