Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 9 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Suporter Pitestean

  Cei ce conduceti Clubul cum puteti renunta cu asa usurinta la jucatorii Pitesteni crescuti la Centrul De Copii si juniori . Sa explice Gentea cum la sunat pe Panait in cantonament dupa meciul cu Clinceni .si la gonit acasa.Vladoiu ,Janovschi,Prepelita cum acceptati asa ceva oameni buni . Banii vin de la Pitesteni nu de la alte Orase. Aveti jucatori cu imprumut Dumitr, Draghici,Grecu pina la vara ce ,politica este asta .

  Reply
 2. 2

  Suporter

  Lau pus pe Vlădoiu ,bun dar acesta nu a avut nici o functie întun club deci experiență 0. Văd că renunțați la juc. crescuti de Club dar ce veți face in Mai daca am retogrdat cine credeți ca mai rămâne la echipă , vă spun eu NIMENI iar primul care pleacă este Vlădoiu. Strategie 0

  Reply
 3. 3

  Boby

  Primare am vazut la meci pe Toma Doru de la Mioveni ,
  Gata ai adus om de încredere te-ai pricopsit , și cu celălalt delegat Alexe ce faci că tot de încedere este ?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei