Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 9 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Nick29

  2
  2

  Vai ce preocupata d medicina preventiva a devenit Madame Oprescu de cand nu mai este psd_ul la guvernare. Dar cat a fost ce a realizat?????

  Reply
 2. 2

  Zoil

  „România, pe ultimul loc la medicina preventivă!” . Totusi, “compenseaza” prin latratul latrailor aciuati prin “varfuri” / unde-s mot .

  Reply
 3. 3

  IonescuT

  1
  1

  Și PSD a fost la guvernare cam 75% din perioada 1990-2021. Cât din bugetul anual au dat sănătății în cei cca. 22 de ani de guvernare? Îmi amintesc că în mulți din acești ani au fost luați bani alocați sănătății și redirectati, ca in comunism. Deși un guvern PSD a mărit salariile in sănătate (medici si asistente) pentru a opri exodul acestora peste hotare, numărul si dotarea spitalelor și nr. de medici la mia de locuitori au rămas pe loc.

  Reply
 4. 4

  Un cetățean

  Bai! A apărut tanti Veta biciclista cu gura mare să și de-a cu părerea….. Ce ușor e sa vorbesti când nu i cazul…..dar de…… trebuie sa și facă meseria de postav…..lătrător de profesie

  Reply
 5. 5

  Un cetățean

  Trebuie văzut și PSD…ei ce au făcut….. NIMIC….
  Trebuia sa apară si să și dracu părerea și madam …..e normal…..e plătită la cât de mult. Latră……

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei