Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 28 septembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8360-Miercuri, 28 septembrie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
CurierTV
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Bold

  Offffff, fițe, fițe și iar fițe…vedeta lu’ pește…

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Corect, ar putea să tacă și să facă! Aici nu e ca la așa-zisa televiziune Pro Tv.

   Reply
   1. 1.1.1

    Bold

    Azi se văita pe la tv că nu sunt stingătoare pe bulevard, vai, vai, focul pe noi. Pune, bre, stingătoare și rezovă problema, lasă bagatul în seamă cu sprijin de la ,,colegi”, publicitatea cu orice preț și sclipiciul. Fapte concrete și eventuala laudă, postfactum. Șefii ăia filmați în ,,fragrant” nu cumva sunt tot pe funcții? Of, păcate amărâte, cum se zice pe aici. Vezi că muscelenii sunt oameni dați naibii, simt și se satură repede de fițe.

    Reply
 2. 2

  dilimache

  Buna-i si beutura, dar nu de-a-mboulea .

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă