Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 18 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
OFICIAL! Masca NU MAI E OBLIGATORIE în exterior din data de 15 mai!    Din data de 15 mai: Fără mască în spațiile deschise neaglomerate    Din data de 15 mai: Masca, obligatorie în piețe, târguri, mijloace de transport în comun, magazine, locuri aglomerate    Din data de 15 mai: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea    Din data de 15 mai: Magazinele revin la program normal    Din data de 15 mai: Se stabilește programul restaurantentelor, cafenele în intervalul 05-24.00    Din data de 15 mai: Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din capacitate    Din data de 15 mai: În ceea ce privește școlile se păstrează în continuare scenariul galben, verde. Este de așteptat ca majoritatea școlilor să intre imediat în scenariul verde, față în față.    Din data de 15 mai: Se pot organiza nunți, botezuri și mese festive cu participarea a maximum 70 de persoane – în exterior, sau cu participarea a maximum 50 de persoane în interior, dacă organizatorii garantează că toate persoanele sunt vaccinate, nu se mai impun astfel de restricții participanților.   
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  gogu

  Stați puțin, ca istoria nu se oprește aici ! Deficitul se va mari in continuare atâta vreme cat Guvernul ” Pinocchio” rămâne la butoane iar “tăticuțul”, Gepetto se da cu schiurile in timp ce oamenii ard de vii in spitale. Halal tara, vai de noi, vremelnic locuitorii ei !

  Reply
 2. 2

  Clevetici

  Guvernarea PSD anterioara facea imprumuturi externe ca sa mareasca pensiile si salariile bugetarilor (plus tichete de vacanta si alte sporuri pentru bugetari), astfel ca se ajunsese la o migratie a fortei de munca dinspre privati spre stat, cat si supradimensionarea aparatului bugetar.
  Cu gandirea lor pe termen mediu (4 ani de guvernare) PSD-istii au maltratat legislatia muncii prin diminuarea contributiilor de pensii la Pilonul II (privat, deci necontrolabil politic) si cresterea contributiilor la Pilonul I (public, folosit pentru finantarea pensiilor in plata).

  Guvernarea de dreapta se imprumuta ca sa construiasca autostrazi (pe teren, nu doar pe hartie!), sa tina in viata micile afaceri pe timp de pandemie etc.
  Sper ca liberalii vor reveni la alimentarea Pilonului II de pensii, astfel incat generatia “decreteilor” sa poata primi pensia de la privati, nu de la cei ce se vor afla in campul muncii peste 20 de ani (generatia 1990 – 2000 cu o natalitate foarte scazuta).

  Criza sistemului public de pensii se apropie, iar cei responsabili se fac ca nu stiu de ea.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei