Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 17 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
OFICIAL! Masca NU MAI E OBLIGATORIE în exterior din data de 15 mai!    Din data de 15 mai: Fără mască în spațiile deschise neaglomerate    Din data de 15 mai: Masca, obligatorie în piețe, târguri, mijloace de transport în comun, magazine, locuri aglomerate    Din data de 15 mai: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea    Din data de 15 mai: Magazinele revin la program normal    Din data de 15 mai: Se stabilește programul restaurantentelor, cafenele în intervalul 05-24.00    Din data de 15 mai: Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din capacitate    Din data de 15 mai: În ceea ce privește școlile se păstrează în continuare scenariul galben, verde. Este de așteptat ca majoritatea școlilor să intre imediat în scenariul verde, față în față.    Din data de 15 mai: Se pot organiza nunți, botezuri și mese festive cu participarea a maximum 70 de persoane – în exterior, sau cu participarea a maximum 50 de persoane în interior, dacă organizatorii garantează că toate persoanele sunt vaccinate, nu se mai impun astfel de restricții participanților.   
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Gogu

  Foarte târziu,acea activitate trebuia verificată de acum un an.Daca pici sala prima dată, la revedere programare pentru oraș. Pe luneta fiecare masini de Scoala ar trebui menționată rata de promovare si sa vedeti cum boierii instructori alimentează pe banda rulantă.

  Reply
 2. 2

  Casnica fara permis

  Pai daca i au lasat sa ” taie si sa spanzure”!
  Nu mai au simtul masurii, isi bat joc de parca ar examina roboti , nu oameni!

  Uitati va, fratilor ce se intampla si in celelate judete si trageti concluzii corecte!
  Au ajuns “mai catolici decat papa”!

  Reply
 3. 3

  soferul

  E simplu, numai daca te uiți in trafic vezi ce specimene, libidinoși de instructori au drept scop învățarea cursanților in a conduce un autovehicul. Mulți s-au făcut instructori ca sa mai prindă si ei ceva…sa facă sex cu fetele, să fim serioși, sunt instructori care habar nu au sa conducă in trafic, nu mai vorbim de reguli de circulație, ăștia sunt cei care predau lecții de conducere.

  Reply
 4. 4

  alt sofer profesionist

  Pentru SOFERUL: nu e asa cum zici. Cred ca ai luat permisul pe bani, la Pitesti. Precis esti profesionist. Si sunt sigur ca esti zmeu in trafic, toti gresesc pe langa tine.
  De unde stii ce pregatire au, de ce consideri ca sunt libidinosi? Am vazut ca politistul cutare sau cutare a tras de femei, nu instructorul auto (sunt articole in ziare).
  Pentru comentarii: de BULGARU (politist-examinator) ati auzit? Are rata cea mai mare de respinsi si cele mai multe reclamatii. Nu cred ca el a examinat toti “prostii” cazuti.
  De rezolvat, in privinta asta, nu se va rezolva nimic. Politicieni care verifica directori sau politie care verifica politisti…niciodata! Daca era o alta societate, institutie, cu conditiile de examinare care sunt la Pitesti nu primea aviz de functionare.
  Si ca un fapt divers: daca examinati politistii veti vedea ca multi dintre ei nu mai trec examenul auto, daca n-ar avea masinile inscriptionate ca sa-i fereasca ceilalti participanti in trafic ar fi prapad.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei