Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
duminică, 4 iunie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8516-Miercuri, 31 mai 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Iunie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Gogu

  Foarte târziu,acea activitate trebuia verificată de acum un an.Daca pici sala prima dată, la revedere programare pentru oraș. Pe luneta fiecare masini de Scoala ar trebui menționată rata de promovare si sa vedeti cum boierii instructori alimentează pe banda rulantă.

  Reply
 2. 2

  Casnica fara permis

  Pai daca i au lasat sa ” taie si sa spanzure”!
  Nu mai au simtul masurii, isi bat joc de parca ar examina roboti , nu oameni!

  Uitati va, fratilor ce se intampla si in celelate judete si trageti concluzii corecte!
  Au ajuns „mai catolici decat papa”!

  Reply
 3. 3

  soferul

  E simplu, numai daca te uiți in trafic vezi ce specimene, libidinoși de instructori au drept scop învățarea cursanților in a conduce un autovehicul. Mulți s-au făcut instructori ca sa mai prindă si ei ceva…sa facă sex cu fetele, să fim serioși, sunt instructori care habar nu au sa conducă in trafic, nu mai vorbim de reguli de circulație, ăștia sunt cei care predau lecții de conducere.

  Reply
 4. 4

  alt sofer profesionist

  Pentru SOFERUL: nu e asa cum zici. Cred ca ai luat permisul pe bani, la Pitesti. Precis esti profesionist. Si sunt sigur ca esti zmeu in trafic, toti gresesc pe langa tine.
  De unde stii ce pregatire au, de ce consideri ca sunt libidinosi? Am vazut ca politistul cutare sau cutare a tras de femei, nu instructorul auto (sunt articole in ziare).
  Pentru comentarii: de BULGARU (politist-examinator) ati auzit? Are rata cea mai mare de respinsi si cele mai multe reclamatii. Nu cred ca el a examinat toti „prostii” cazuti.
  De rezolvat, in privinta asta, nu se va rezolva nimic. Politicieni care verifica directori sau politie care verifica politisti…niciodata! Daca era o alta societate, institutie, cu conditiile de examinare care sunt la Pitesti nu primea aviz de functionare.
  Si ca un fapt divers: daca examinati politistii veti vedea ca multi dintre ei nu mai trec examenul auto, daca n-ar avea masinile inscriptionate ca sa-i fereasca ceilalti participanti in trafic ar fi prapad.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .