Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

  1. 1

    Oprescu

    Si eu sunt suparat pe Pendiuc si pe Nicolescu pentru ca au jefuit orasul si judetul asta. Dar si pe Adrian Nastase, Adrian Severin , Liviu Dragnea, Miron Mitrea si toti politicienii hoti care au jecmanit tara asta.

  2. 2

    GOGU

    Doza zilnica de PSD-ism…Medicamente,medicamente..!!

  3. 3

    Clevetici

    Cand citesc prin presa de dreapta cate sporuri s-au inventat pentru bugetari in ultimii ani (si ce denumiri aiuritoare au!), cum sa nu ma revolt cand stiu ca la privat sporul de conditii daunatoare de munca se acorda doar in medii toxice.
    Pe cand la stat s-a acordat acest spor si celor care lucreaza din birou!

    Si cand mai stii cate pensii speciale a legiferat PSD, iar acum nu le mai poate anula sau micsora (prin impozitare) parlamentul pentru ca CCR anuleaza orice lege pe aceasta tema,
    cum sa nu ma revolt de „gandirea economica” a PSD care a indatorat tara pentru a creste cheltuielile bugetare pe consum, nu pe productie!

    Ei bine, iata ca tot PSD-ul din opozitie critica incercarile disperate ale dreptei de a reduce ce se mai poate reduce (sporurile acordate pe nedrept si uneori generalizat in institutii publice).

    Ganditi-va, stimati cititori, ca piramida de varsta a populatiei Romaniei va deveni foarte riscanta d.p.d.v. economic in urmatorii 20 – 25 de ani cand generatia „decreteilor” va ajunge la pensie, iar generatia „PRO – Stii si castigi” le va plati pensii din Pilonul I.

  4. 4

    Anonim

    Domnul Smeureanu este „supărat” pe PSD că a câștigat alegerile, însă nu și dreptul de guvernare, prin lipsa unor aliați care să-l (mai) însoțească. Opoziția este necesară în procesul democratic și, chiar din opoziție, s-ar putea face o politică de calitate, constructivă. Acum este rândul PSD de a face opoziție, așa cum anii trecuți puterea actuală a făcut opoziție. Și in Consiliul Local al Primăriei Pitești este nevoie de opoziție. Opoziția este necesară pentru a bloca abuzurile puterii. Cred că ne amintim aceste abuzuri, indiferent de orientarea politică a fiecăruia.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .