Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
sâmbătă, 27 februarie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  orfanul

  Da, dar sa vedeti cata mancare se fura, asa se obisnuieste in toate spitalele cu bucatarie…bucataresele stiu de ce? Nu mai vorbim de farmaciile din spitale, se scot medicamente…oho

  Reply
 2. 2

  Urmăritorul Foto

  Nu numai bucătăresele ci toți care lucrează în administrarea acestui spital ,mulți copii nu mănâncă mâncarea lor ,dar mâncarea care se fura din acest spital este ceva minor fata de alte de altele,se reabilitează și tot ce sa scos din acest etaj s-a furat .

  Reply
 3. 3

  Calin

  Daca se fura că în codru de ce organele oabilitate nu fac controale,..de ce nu se ia masuri
  nu-i interesează?

  Reply
 4. 4

  Calin

  Daca se fura ca în codru ,de ce organele abilitate nu fac controale?.…de ce nu se ia masuri, bani publici nu-i interesează?

  Reply
 5. 5

  orfanul

  care organe abilitate,cele care dau tonul la furat?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei