Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 28 septembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8360-Miercuri, 28 septembrie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
CurierTV
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Dumitru

  Probabil e de la ger, că a fost destul de frig la Albota zilele astea. Nu s-a înțeles totuși cât timp a stat cu gura căscată ziaristul și dacă a avut vreun efect acțiunea lui.

  Reply
  1. 1.1

   dilimache

   Multa grija sa aiba, primavara vine si musca la fel .

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Dincolo de rizibil, un text ridicol, compus aproape în întregime din citate. Fără idei și opinii personale asumate, argumente sau contraargumente. Un jurnalist este, după părerea mea, un formator de opinie.
  De asemenea, ceva greșeli ortografice, prezente de altfel mai mereu în editorialele din ultima vreme.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim 2

   Eu nu cred ca opinia mea este formata de ce scriu jurnalistii.

   Stiu ca acestia scriu ce scriu pentru bani, pentru faima, pentru cine stie ce alte motivatii, iar cele scrise le iau cu o doza de neincredere.

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Fiecare dintre noi suntem specializați într-o profesie. Fermierul produce cereale, brutarul face pâine, strungarul face piese, jurnalistul scrie, etc. Pe aceasta se bazează comunitatea, pe schimbul de valori materiale și spirituale dintre membrii săi. O comunitate este cu atât mai puternică cu cât membrii ei au ce oferi, iar ceea ce oferă este de calitate. Neîncrederea apare ca rezultat al produselor de slabă calitate. În concluzie, este necesar să selectam și sa încurajăm doar produsele de calitate.

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă