Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
vineri, 26 februarie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Dumitru

  7
  5

  Probabil e de la ger, că a fost destul de frig la Albota zilele astea. Nu s-a înțeles totuși cât timp a stat cu gura căscată ziaristul și dacă a avut vreun efect acțiunea lui.

  Reply
  1. 1.1

   dilimache

   1
   5

   Multa grija sa aiba, primavara vine si musca la fel .

   Reply
 2. 2

  Anonim

  3
  5

  Dincolo de rizibil, un text ridicol, compus aproape în întregime din citate. Fără idei și opinii personale asumate, argumente sau contraargumente. Un jurnalist este, după părerea mea, un formator de opinie.
  De asemenea, ceva greșeli ortografice, prezente de altfel mai mereu în editorialele din ultima vreme.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim 2

   3
   1

   Eu nu cred ca opinia mea este formata de ce scriu jurnalistii.

   Stiu ca acestia scriu ce scriu pentru bani, pentru faima, pentru cine stie ce alte motivatii, iar cele scrise le iau cu o doza de neincredere.

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    2
    1

    Fiecare dintre noi suntem specializați într-o profesie. Fermierul produce cereale, brutarul face pâine, strungarul face piese, jurnalistul scrie, etc. Pe aceasta se bazează comunitatea, pe schimbul de valori materiale și spirituale dintre membrii săi. O comunitate este cu atât mai puternică cu cât membrii ei au ce oferi, iar ceea ce oferă este de calitate. Neîncrederea apare ca rezultat al produselor de slabă calitate. În concluzie, este necesar să selectam și sa încurajăm doar produsele de calitate.

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei