Timpi de preparare:
Timp de preparare: 30 min
Timp de gătire: 25 min
Gata în: 55 min
Ingrediente:
8 jumătăţi de piept de pui
300 gr. prune uscate
8 fire de ceapă verde sau 2 cepe mici tăiate în sferturi
8 felii slănină uşor afumată
1 lingură zahăr
1 lingură muştar
1 lingură miere de albine
30 gr. unt
piper proaspăt măcinat
Mod de preparare:
1. Pieptul de pui se spală şi se desface în felii groase de 1 cm, ca pentru şniţel. Prunele uscate se spală în apă călduţă, apoi se opăresc şi se lasă la scurs.
2. Se încinge cuptorul. Fiecare bucată de carne se umple cu 2 sau 3 prune uscate şi un fir de ceapă. Se rulează şi se împachetează în câte o felie de slănină, apoi se prinde cu scobitori să nu se desfacă.
3. Într-o tigaie încinsă cu puţin unt se prăjesc rulourile, apoi se pun la cuptor 20 de minute. Se face un sos din 2 linguri de apă, zahăr, muştar, miere de albine şi piper. Se scoate tava din cuptor, se ung rulourile cu sos şi se mai lasă 5 minute, până se rumenesc frumos.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525