Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
sâmbătă, 15 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
De astăzi: Fără mască în spaţii deschide    De astăzi: Masca, obligatorie în spaţii aglomerate    De astăzi: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea    De astăzi: Magazinele revin la program normal   
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  cetatean

  desființarea politiei locale, a gardienilor publici. Stau numai in mașini ,cu motorul pornit, sa nu le înghețe burțile. basca, mai sunt si in tandem, gardian femeie, gardian bărbat, de ce? aloo psd-ul?primar de cuvant?

  Reply
 2. 2

  Dan

  Am sunat la Poliția Locală pentru o problemă și m-au pus în așteptare, cu muzică, asemenea companiilor de telefonie mobilă sau utilități. Numai că eu aveam de raportat un fapt urgent iar la telefon mi se spunea că “momentan, toți operatorii noștri sunt ocupați”. Îmi explică și mie cineva care mai este rolul Poliției Locale? ( după două încercări am sunat la Poliția Națională și am rezolvat problema).

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei