Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 25 februarie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  cetățean

  3
  1

  Sa le stea banii in gat , la cei care au fost in strada. Se pensionează de tineri, au salarii nesimțite, pensii nesimțite si striga ca huliganii prin piețe. Sa se pensioneze la 65 de ani, venituri pe măsura muncii. Sa nu uite ca sunt plătiți din banii noștri, a ăstora care avem minim pe economie. Apropo, de ce ies la pensie de tineri? Sa sugă toata viața din pensie, sa le stea in gat pensia.

  Reply
  1. 1.1

   vica

   Oricum cu ei sau fara ei te mananca hotii. Stau numai la pomana si cand e sa faca ceva in loc sa apere cetatenii care cu truda ii platesc , ei apara talharii . Sunt foarte curajosi cu nevoiasii ,cu aurolacii sau cu cate o prostituata.La cati bani ne papa din buget astia, mai bine importam politisti adevarati ,cu demnitate si orgoliu de politist ,asa cum vezi in orice alta tara din UE.

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei