Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 4 martie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  reno

  Un nou pupincurist, ați calculat câtă avere a făcut pavelescu, hotul de pavelescu? sa-i stea in gat așa cum i-a stat lui stroe.

  Reply
 2. 2

  CVititor

  Am si eu o curiozitate, mai bine spus 2 curiozitati : cand Pavelescu a plecat prin demisie din Dacia a primit si salariile compensatorii ??? Aceeasi intrebare pentru Iordache , cel care tocmai se pregateste sa iasa la pensie, si probabil, se pregateste sa le incaseze ? Are cineva din Dacia RH ( resurse umane) barbatia sa raspunda la aceste intrebari sau are Curierul informatii certe in acest sens ? Ca fapt divers si eu am plecat din Dacia cu demisie si nu mi s-a acordat nicio suma compensatorie…dar eu nu eram la momentul respectiv persoana de rangul celor 2 sindicalisti. Concluzia vine dintr-un vechi proverb chinez : maimuta cu cat se urca mai sus isi arata mai bine curu’ !
  PS sunt absolut sigur ca nu vom avea raspuns la “curiozitatile “mele !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei