Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 2 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8597-Luni, 2 octombrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

16 Comentarii:

 1. 1

  Clevetici

  „S-a enervat presa argeseana pe consilierii dreptei”
  – cand citesc acest titlu ma gandesc ca altceva nu mai dezbate „presa argeseana” decat CV-urile consilierilor.

  Dar eu mai citesc online si ziarele argesene de alta orientare politica decat a Curierului (toate, inclusiv Curierul Zilei, se declara „independente”):

  Ei bine, alte subiecte preocupa cealalta parte a „presei argesene”, cum ar fi:

  Intarzierile santierului din fata Primariei Pitesti, care a imprejmuit piata respectiva cu un gard acum 1-2 ani si nu pare sa termine prea curand.

  Presa, odata intrata pe firul lucrarilor mesterilor Manole de la primarie, se intreaba „pe buna dreptate” de ce a fost nevoie sa se reconfigureze piata primariei dupa ce acum 13 ani primarul Pendiuc facuse aici o fantana cantatoare si alte bazaconii?
  Raspuns posibil:
  – probabil ca mobilul acestei actiuni, in afara de venirea altui primar (Ionica) cu alta viziune, a fost refacerea fundatiei pietei primariei ale carei placi de granit au fost sparte de tot felul de camioane si alte utilaje care au calcat-o de-a lungul anilor.

  P.S.
  Altfel preocuparea d-lui Smeoreanu de a afla CV-urile consilierilor de dreapta pare meritorie,
  dar suspecta in conditiile in care nu si-a pus astfel de intrebari timp de 20-25 de ani de cand face jurnalism

 2. 2

  Anonim

  „Presa argeșeană” (toată?):
  – se enervează doar pe consilierii dreptei?
  – „îi caută la CV” numai pe aceștia?
  Curat democratic…

 3. 3

  Anonim

  <>.
  Pe cei ai stângii nu?
  Până în 2019 toamna, câți consilieri a avut stânga și câți dreapta la Primăria Pitești și cum au ajutat ei la înflorirea orașului?

 4. 4

  Coco

  De unde sa mai ia dreapta consilieri cu CV-ul pe placul gazetarului daca toti cei capabili se gasesc in cealalta tabara. Dovada sta in faptul ca zecile de consilieri PSD (poate sute) care au condus orasul vreme de 30 de ani au facut din Pitesti un etalon al bunastarii, la care se uita cu invidie toate municipiile din tara! Iar astia noi, ticalosii, vor sa strice frumusete de oras! Huo!

 5. 5

  Aloe Vera

  ” președinta Camerei Reprezentanților a SUA, doamna Nancy Peloci ” … nu-i decat o cutra imputita, doamna nicidecum .

  1. 5.1

   IonescuT

   Nancy Peloci (nu Pelosi), zice dl. Smeoreanu, așa este și citat de Aloe Vera.

  2. 5.2

   Anonim

   Ciumpalaci servitori, pupă in cour o jigodie. Un sincer huooooo!

 6. 6

  CVititor

  Am citit articolul de dimineata pe la 7,30 si am avut tentația sa scriu un comentariu in care aveam 2 puncte de vedere :
  1) In general nu prea sunt de accord cu teoriile conspirationiste care circula actualmente in media si ma gandesc ca, chiar de-ar fi sa fie asa eu nu voi mai « prinde « acele vremuri »…
  2) In ceea ce priveste CV-urile am sesizat din start ca ziaristul nu introduce in discutie si consilierii PSD- fapt incorect dupa mine- si care intuiam ca va fi exploatat la maxim de catre contestatari.
  Acum, dupa ce am citit si comentariile am inteles ca sesizasem corect doar ca, “tempi pasati”, zburase puiul cu ața…Mai observ ca toti cei 4 comentatori au cate 5 aprecieri cu « destu’n sus » Deducem astfel ca se bucura de o larga apreciere.Pe vremea romanilor semnificatia degetului mare indreptat in sus/jos era apanajul Împăratului care dupa finalul luptei intre gladiatori decidea astfel daca adresantul era lăsat in viata sau pleca in lumea lui Hades. Ma gandeam ce ar fi daca, si soarta comentatorilor ar fi decisa identic cu a gladiatorilor dupa scorul « deșt’ in sus/jos » Ce înghesuială ar fi pe toate browserele pentru voturi cu degetu’ !!!! Si daca tot aveti voi atatea degete mari cu unghia in sus, in semn de apreciere, mare atentie !! sa nu alunecati si sa cadeți cu dorsalul in ele !
  Si, sa nu uit : unul dintre comentatori se exprima cu « Huo » ! Il așteptăm grabnic pe Anonimul simandicos – parca se numerota 5 daca nu greșesc – sa il urecheze pe ipochimen si sa-l sfătuiască sa fie civilizat, politicos si cu bun simt atât in purtare cat si in exprimare.

  1. 6.1

   cititor

   Ha, ha, ha… tov. CVititor! Ați procedat cam așa: am vrut, dar n-am făcut și acum înțelept sunt.
   Tov-ule, sunteți un „comentator de comentatori” și vă exercitati cu perseverență rolul, în loc să veniți cu comentarii și argumente (pro, desigur) despre editorial; măcar este recunoscut și răsplătit cumva rolul dv.? Dar nici pe ăsta nu-l faceți bine, căutați să manipulați. Comentatorul criticat a folosit ironia, ceea ce dv. și un confrate de-al dv. vă propuneți, dar nu puteți. Ori, încercând să re-direcționați sensul comentariului, intenționat sau nu, vă devalorizati singur. Instrucția și educația sunt lucruri diferite…
   Probabil că dv. folosiți cu predilecție degetul în jos, mai spre seară (de pe mai multe device-uri sau/și confrați?).
   Și apoi, tov-ule, mai există și un semn cu alt deget ridicat, pe care nu l-ați luat în considerare în „analiza” dv. privind căderile. Și poate fi folosit și fără a cădea, cum infantil descrieți scena în cauză.

   1. 6.1.1

    Anonim

    Pacat de efortul depus pentru a « însăila » un text care pe langa faptul ca este incoerent nici măcar nu este amuzant. Bănuiesc faptul ca, înainte de a te pune pe compus te-ai privit in oglinda si…vazand ce se arata, te-a pufnit hahaiala aia basesciana cu care ti-ai inceput disertatia. Si pentru ca sunt un tip onest exista totusi un lucru pe care l-ai afirmat si mi-a dat de gandit :ca « sunt comentator de comentatori »
    Recunosc ,am procedat astfel in multe cazuri,insa numai din dorinta de a echilibra balanta in raport cu “echipa” permanenta care este foarte guraliva si nestapanita in a contesta orice articol scris de Smeoreanu, indiferent de subiect. Iar cu apelativul « tov. » te-as ruga sa te adresezi celor apropiati tie( prieteni,familie,etc) nu neaparat ca ar fi ceva injositor -eu chiar l-am folosit pe vremuri pentru ca asa erau timpurile – dar hai sa ne aliniem si noi la mijloacele lingvistice actuale.

   2. 6.1.2

    CVititor

    Am uitat sa ma semnez, va datorez scuze.

    1. 6.1.2.1

     Anonim

     Mai bine nu te mai semnai, poate nu se prindeau 1-2 cititori… Așa, aflăm iarăși cât de penibil ești!
     Tu chiar nu te prinzi că esti păcăliciul celor mai isteți ca tine? Și sunt cam toți!

     1. 6.1.2.1.1

      CVititor

      Mirosi a suin ! Treci te rog pe sub stropitoare înainte de atinge tastele ! Riscam sa ne contaminam cu pesta voastră !

   3. 6.1.3

    Oblio

    Bre, pana a intelege matale cum e cu ironia mai ai ani lumina. Te pupi si alinti singur. Degeaba, nema putirinta!

   4. 6.1.4

    V. D. Toth

    Acuzi pe altii dar tu tot timpul ii ,,comentezi” pe comentatorii care tin cu Smeorenu (si, in fond, cu adevarul), faci pe desteptul, le dai sfaturi (proaste!), etc. Scuteste-ne!

 7. 7

  johny

  Smeo, nu mai bine ai face tu un editorial despre Pensiunea Casanova din Valcea, cred ca ai fi bine documentat despre subiect la experienta matale in zona. Plus ca ai putea face si o rubrica vesela unde fetele de acolo pot povesti incercarile lor nereusite de a-ti ridica nivelul politic. Puteai sa fii sincer cu ele si sa le spui ca au trecut ani buni de cand matzul nu se mai zburleste, le salvai energia pentru politicienii care inca mai pot si te-au dus la distractie.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .