Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 22 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - joi, 22 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Tănase Victor

  Malele, cel mai bun atacant străin al Argeșului,va fi greu de ținut. Va fi dorit de principalele forțe ale fotbalului românesc. Echipa a fost aseară la Cluj după minutul 35, ca o navă în derivă,Probabil va trebui sa treacă câțiva ani să putem ținem piept onorabil CFR-lui. E vorba de investiții mari. Mai sunt 5 etape din sezonul regulat.Sper sa terminăm în prima parte a clasamentului.

  Reply
 2. 2

  Cris

  Un meci gandit foarte prost,de la inceput.Cum poti sa începi un joc fără un varf autentic.Ai doi,Teles,si Ndyope.V-ati f…t in c.r,u unul pe altul,ntrenorilor,si a iesit belea.Sper ca la meciul cu Iasiul,sa nu mai vad in teren pe Maric,Turda,Mușat.Ai soluții.Foloseste-le.Nu mai zi sansa la play offmdar adunați puncte cât mai multe din astea 5 etape.

  Reply
 3. 3

  Suporter Pitestean

  Dl. Cris echipa o face Gentea , de fapt el dicteaza tot .Vedeti cazul fostilor sportivi care lau sustinut in alegeri (cazul Barbu) fara scrupule a renuntat la el fara explicatii. Sa spuna ce sponsorizari a adus Barbu.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei