Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 30 septembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8596-Vineri, 29 septembrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Pitesti

  prepeliță ți-ai cam luat-o în cap și vei sfârși rău.ai făcut prost echipa și tactica.plus arbitru bagabont.ai făcut și o declarație aiurea în tramvai .adică nu scoți o catastrofa de jucător ca să nu sufere dar sa sufere echipa.
  ce mentalitate .ce FC Arges e sanatoriu?ai câtiva așa zisi jucători care nu au ce sa caute la FC Arges.de lucas e unul din ei.nu te mai baga in fata că nu ești vreo vedeta.sau te împinge gentea de la spate?

  Reply
 2. 2

  Tănase Victor

  Momentul este delicat, deocamdată echipa este pe o poziție bună, se poate clasa în primele 10 la sfârșitului campionatului. În play-aut sunt 9 meciuri dificile.Lotul este bun dar nu te poți compara valoric cu cele 2 echipe ale CFR Cluj. Timpul și bugetul investit pot duce echipa pe o poziție de frunte.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .