Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8469-Luni, 20 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

10 Comentarii:

 1. 1

  Clevetici

  Bine scris, d-le ziarist.

  Dar la indemnul din articol de a ne revolta acum cand nu e prea tarziu, imi permit sa intreb:

  Cu cine sa ne revoltam?

  Raspunsul asteptat ar fi: cu acea parte a poporului roman care mai tine la valorile traditionale precum familia, religia etc.

  Totusi tin sa rememorez cu tristete ca poporul nostru a avut sansa sa se revolte impotriva acestor curente anti-traditionale cu ocazia Referendumului pentru Familia Normala din 2018,
  iar prezenta la vot a fost de 21% (sub pragul de 30%, prag scazut la acest nivel cu cativa ani inainte de referendum).

  Drept circumstante atenuante as mentiona ca problema stabilirii procentului de participare la vot se loveste de problema mai spinoasa a stabilirii exacte a numarului de cetateni cu drept de vot, in conditiile in care circa 2-3 milioane de romani locuiesc in strainatate si si-au pastrat dreptul de vot.
  Dar dreptul de vot este foarte greu de exercitat in diaspora, datorita distantelor mari de parcurs pana la cele cateva sectii de votare din tara respectiva.

  A doua problema a revoltei propuse este daca decidentii politici vor tine cont de dorinta poporului. Sa ne aducem aminte ca am avut un referendum pentru reducerea numarului de parlamentari la 300, referendumul a trecut cu succes, dar parlamentarii nu au implementat legislatia ceruta de acesta.

  Reply
 2. 2

  Coco

  La multi ani tuturor femeilor, cititoare sau, de ce nu, comentatoare!
  Nu mi-e teama ca vor disparea sarbatorile consacrate, mi-e frica sa nu ne trezim ca se va propune, de exemplu, „Ziua deputatei”, in semn de pretuire a ideilor minunate (chiar si plagiate) ale mult laudatei deputate de Arges…
  As mai comenta in legatura cu individul care ,din nou, foloseste acelasi limbaj suburban, abject, la adresa unor oameni pe care nu-i cunoaste, dar care nu-i impartasesc admiratia pentru Smeoreanu, Dragnea sau Dancila. Da, ati ghicit, este vorba de individul despre care si alti comentatori spuneau ce este narcisist, jigodie, nesimtit, prost crescut, mult prea plin de propria persoana, etc. Toti au dreptate! Individule, sa-ti fie clar, nu-ti permitem sa ne tratezi asa cum, n-am nici o indoiala, iti tratezi familia, cunoscutii sau alti apropiati. Pentru ca e clar, esti un frustrat, un rebut al societatii, unul pe care il evita toti!
  Stiu ca vor curge invectivele, sunt imun, nu ma ating deloc cele scrise de indivizi de speta asta, incurabili si needucabili!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   La mulți ani! ?

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Ha, ha, ha, îi urați lui Coco la mulți ani de ziua femeii, ce vreți să insinuați, mai și râdeți…

    Reply
  2. 2.2

   CVititor

   Vai, domnul Coco ,ce frumos ați învățat sa scrieți…Doamne, nu-mi vine sa cred câtă simplitate, gingășie si bun simt se împletesc ca o cununa printre rândurile așternute de dvs.
   Aproape ca am lăcrimat citind comentariul dvs. iar ecranul laptop-ului s-a aburit efectiv de plăcere si de emoție ! Sunteți real ? Sunteți chiar dvs. d-le Coco ???

   Reply
   1. 2.2.1

    Anonim

    Nu vedeți că râde lumea de el, i-a zis cineva ,,la mulți ani”!, îl consideră femeie!

    Reply
   2. 2.2.2

    Anonim

    Asta crezi tu că este un text ironic?
    Măcar nu mai este injurios. Ține-o tot așa, poate înveți în timp s-o faci (fă-o măcar și așa!) și să scăpăm de limbajul execrabil.

    Reply
    1. 2.2.2.1

     Anonim

     Cat ești de prost !!! Incredibil de prost !!! Inimaginabil de prost !!!! Pierdut printre prostii actuali de notorietate, imensa majoritate in guvernul României.

     Reply
  3. 2.3

   Anonim

   ,,Individul” îți este mult prea superior, nu se (mai) coboară la mintea ta, minusculă!

   Reply
 3. 3

  A. Riciu

  Doar două întrebări, simple: cum putem să-i numim/caracterizăm pe politicienii care, la Referendumul pentru familie, i-au incitat pe cetățeni să nu-l voteze, spunând că este pentru Dragnea? Dar pe simpatizanții lor?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .