Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 29 noiembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8402-Vineri, 25 noiembrie 2022
Header Banner
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici. OFERTĂ Publicitate On-Line OFERTĂ Publicitate Ziar

Articole »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Max

  Lipsa de implicare din partea tuturor (profesori,autoritati) pe elevii care in timpul pauzelor fumeaza si consuma bauturi alcoolice prin scarile de bloc nu ii vede nimeni,nu ii intreaba nimeni de nimic.In ritmul asta scoala va ajunge sa produca „genii” pe banda rulanta …….

  Reply
  1. 1.1

   doilaunu

   pai intreaba-i tu

   Reply
 2. 2

  Maria

  Unde erau profesorii ??? Elevii trebuie sa stie de la profesori si parinti ca au obligatia sa intervina sa aplaneze conflictele dintre 2 sau mai multi elevi, nu sa asiste sau sa i incurajeze sa se bată. Nu ar fi rău niste cursuri in acest sens.

  Reply
  1. 2.1

   doilaunu

   nu, elevii nu au aceasta obligatie, confunzi.

   Reply
 3. 3

  Radu2

  N-are nimeni nici o obligație !
  Au ajuns școlile niște chestii funcționărești , se duc și ei ( profesorii)sa ia un salariu,sa mănânce o pâine ,semnează condica și restul e figurație.
  Probabil le-ar trebui niște sporuri de mediu periculos! Aloooooo,ce dreaq faceți ,directori ,conducători,inspectorate ,primarii și alte instituții care ar trebui sa se ocupe? Am ajuns sa o regret pe Abramburica care măcar decorativa era și mai venea pe la emisiuni tv și explica cum ar fi bine sa fie, cum ar trebui și ar fi frumos!
  Nu pricepeți ca pentru lipsa educației sunteți și voi ‘beneficiari’ :pe strada,in sălile de clasa,societate,holuri,primarii ,oriunde lipsește!? Voi și familiile voastre trăiți tot aici, ar trebui sa va intereseze,măcar dacă nu pentru salariu,pentru un minim instinct de conservare !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Curier TV »»» De luni până vineri, Marilena Baraţă, în direct de la ora 21:00 - 00:00 şi INFO CURIER de la ora 14:00 - 17:00
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .