Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 21 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - miercuri, 21 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Max

  Lipsa de implicare din partea tuturor (profesori,autoritati) pe elevii care in timpul pauzelor fumeaza si consuma bauturi alcoolice prin scarile de bloc nu ii vede nimeni,nu ii intreaba nimeni de nimic.In ritmul asta scoala va ajunge sa produca “genii” pe banda rulanta …….

  Reply
  1. 1.1

   doilaunu

   pai intreaba-i tu

   Reply
 2. 2

  Maria

  Unde erau profesorii ??? Elevii trebuie sa stie de la profesori si parinti ca au obligatia sa intervina sa aplaneze conflictele dintre 2 sau mai multi elevi, nu sa asiste sau sa i incurajeze sa se bată. Nu ar fi rău niste cursuri in acest sens.

  Reply
  1. 2.1

   doilaunu

   nu, elevii nu au aceasta obligatie, confunzi.

   Reply
 3. 3

  Radu2

  N-are nimeni nici o obligație !
  Au ajuns școlile niște chestii funcționărești , se duc și ei ( profesorii)sa ia un salariu,sa mănânce o pâine ,semnează condica și restul e figurație.
  Probabil le-ar trebui niște sporuri de mediu periculos! Aloooooo,ce dreaq faceți ,directori ,conducători,inspectorate ,primarii și alte instituții care ar trebui sa se ocupe? Am ajuns sa o regret pe Abramburica care măcar decorativa era și mai venea pe la emisiuni tv și explica cum ar fi bine sa fie, cum ar trebui și ar fi frumos!
  Nu pricepeți ca pentru lipsa educației sunteți și voi ‘beneficiari’ :pe strada,in sălile de clasa,societate,holuri,primarii ,oriunde lipsește!? Voi și familiile voastre trăiți tot aici, ar trebui sa va intereseze,măcar dacă nu pentru salariu,pentru un minim instinct de conservare !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei