Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 20 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - marţi, 20 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

1 Comentariu:

 1. 1

  Anonim

  Extraordinar ! Felicitari ! O fantana cantatoare , mai cantatoare decat cea cantatoare pe care o avem deja , cand va fi inaugurata ?
  Si restul centrului ? S-au cam tocit pavelele pana in fata la Prefectura !
  Intreb si eu … nu de alta , dar se darama Spitalul Judetean , cade tencuiala de pe pereti … aparatura invechita … de Spitalul Balcescu nu are rost sa mai discutam … efectiv te intorci in timp cu 50 de ani daca intri prin corpurile alea din spate , este ceva infiorator ; scolile ne cer sa donam 2% din impozitul pe venit … in liceele de elita sunt aceleasi banci dinainte de anii 2000, gradinitele de stat fara cateva exceptii sunt vai si amar. Dar infrastructura ? Drumurile ? Transportul public , parcarile , pistele de biciclete ? Dar macar un centru de expozitii pentru evenimentele emblematice ale orasului Pitesti ? Un stadion nou ? Pana cand Simfonia Lalelelor la Casa Cartii ? E jenant … suntem in 2021.
  De atragere de investitori , parcuri industriale si fonduri europene s-a auzit si pe Arges in jos ? Intreb si eu …. nu de alta , dar pe o raza de 120 km in jurul nostru vedem proiecte si nu putine …. deja este creata o diferenta majora intre Pitesti si restul vecinilor nostri : vezi Brasov , Sibiu , Craiova.
  In fine … ce sa mai … felicitari pentru stratul nou de piatra din Piata Primariei ! Va ramane in istoria orasului probabil acest eveniment , dar poate ca nu ar strica si o schimbare de optica pe viitor !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei