Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

1 Comentariu:

  1. 1

    Anonim

    Extraordinar ! Felicitari ! O fantana cantatoare , mai cantatoare decat cea cantatoare pe care o avem deja , cand va fi inaugurata ?
    Si restul centrului ? S-au cam tocit pavelele pana in fata la Prefectura !
    Intreb si eu … nu de alta , dar se darama Spitalul Judetean , cade tencuiala de pe pereti … aparatura invechita … de Spitalul Balcescu nu are rost sa mai discutam … efectiv te intorci in timp cu 50 de ani daca intri prin corpurile alea din spate , este ceva infiorator ; scolile ne cer sa donam 2% din impozitul pe venit … in liceele de elita sunt aceleasi banci dinainte de anii 2000, gradinitele de stat fara cateva exceptii sunt vai si amar. Dar infrastructura ? Drumurile ? Transportul public , parcarile , pistele de biciclete ? Dar macar un centru de expozitii pentru evenimentele emblematice ale orasului Pitesti ? Un stadion nou ? Pana cand Simfonia Lalelelor la Casa Cartii ? E jenant … suntem in 2021.
    De atragere de investitori , parcuri industriale si fonduri europene s-a auzit si pe Arges in jos ? Intreb si eu …. nu de alta , dar pe o raza de 120 km in jurul nostru vedem proiecte si nu putine …. deja este creata o diferenta majora intre Pitesti si restul vecinilor nostri : vezi Brasov , Sibiu , Craiova.
    In fine … ce sa mai … felicitari pentru stratul nou de piatra din Piata Primariei ! Va ramane in istoria orasului probabil acest eveniment , dar poate ca nu ar strica si o schimbare de optica pe viitor !

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .